... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: co spravy kriza z automobilovym priemyslom?

Piatok, 23. Januára 2009, 22:22

Lucushka23 napísal:

chalan skor to svedci o tvojej YntelYgencYY... kedze kazdy prechadzal zakladnou skolou a kazdy ma zaklady gramatiky!

kaslite na to.. dost OT... boze tak nie kazdemu ide pisanie i/y... a co teraz.. ho za to ukamenujete? tu sa to stava pomaly zvykom, ze sa dodrbavaju za pcoviny a k teme sa vyjadri malokto aj to len sem-tam..
.

miki012
Autor témy
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Piatok, 23. Januára 2009, 22:29

Lucushka23 napísal:

chalan skor to svedci o tvojej YntelYgencYY... kedze kazdy prechadzal zakladnou skolou a kazdy ma zaklady gramatiky!

A take neco pis jak ocujes ty nic nehovory?Jako co sa pozastavujete nad gramatiku? Prepacte toto je nobl bmw klub plny zdelanych ludi kde je gramatika na prvom mieste.Uz to tu nebudem navstevovat!VYMAZTE MA dakujem

miki012
Autor témy

Piatok, 23. Januára 2009, 22:32

xtreme napísal:

kaslite na to.. dost OT... boze tak nie kazdemu ide pisanie i/y... a co teraz.. ho za to ukamenujete? tu sa to stava pomaly zvykom, ze sa dodrbavaju za pcoviny a k teme sa vyjadri malokto aj to len sem-tam..

Vis nevim gramatiku som debil!Keby som im poslal fotku mojho domu tak im padnu sanky!A mam chatu v Martine ale nevim jak som to dokazal lebo nevim gramatiku...

xtreme
Auto: felda, stilo

Sobota, 24. Januára 2009, 15:22

miki012 napísal:
Vis nevim gramatiku som debil!Keby som im poslal fotku mojho domu tak im padnu sanky!A mam chatu v Martine ale nevim jak som to dokazal lebo nevim gramatiku...

hm.. neber si to tak.. ti nikto neberie ze co si vsetko dokazal.. skor naopak.. :wink: je to pekne..
noo, a co ja wim.. myslis ze par ludi co sa tu do teba naraza tak ti stoji za to nechodit tu uz vobec? nwm.. chodis tu preto aby ti par ,,slovencinarov" pokazilo cely dojem z klubu? uz sam musis vediet preco si tu a ci sa ti tu oplati chodit dalej..
podla mna to je tak asi na kazdom fore, a tym ze cim viac prispievas, vsimas si prispevky aj od inych clenov, tak sa clovek aj uci.. netreba to hned vzdavat..
.

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Re: co spravy kriza s automobilovym priemyslom?

Sobota, 24. Januára 2009, 16:44

aby to tu za chvilu nedopadlo ako na klube v cr, tam sa dodrbkavaju za kazdu pikacovinu.. akoze pri tych hrubkach sa mi zatienilo pred ocami, ale tak nebudem do chalana zbytocne rypat, niekto proste nema nadanie na gramatiku.. ale pozriet nejake principy by ste si mohli chlapi :smile:

k teme - co spravi? auta sa teraz nebudu az tak predavat, postupne sa to ale vrati do normalu.. najhorsie je, ze teraz sa ludia boja kupovat kvoli krize auta, ale paradoxne to ju este prehlbuje.. ked sa netocia peniaze, tak to je zleeee

p.s.: nieco k tej gramatike - sloveso v minulom case (hovorili, sportovali, driftovali) - koncovka "-li" je vzdy makka a kratka :wink:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

miki012
Autor témy

Sobota, 24. Januára 2009, 18:24

spider207 napísal:
aby to tu za chvilu nedopadlo ako na klube v cr, tam sa dodrbkavaju za kazdu pikacovinu.. akoze pri tych hrubkach sa mi zatienilo pred ocami, ale tak nebudem do chalana zbytocne rypat, niekto proste nema nadanie na gramatiku.. ale pozriet nejake principy by ste si mohli chlapi :smile:

k teme - co spravi? auta sa teraz nebudu az tak predavat, postupne sa to ale vrati do normalu.. najhorsie je, ze teraz sa ludia boja kupovat kvoli krize auta, ale paradoxne to ju este prehlbuje.. ked sa netocia peniaze, tak to je zleeee

p.s.: nieco k tej gramatike - sloveso v minulom case (hovorili, sportovali, driftovali) - koncovka "-li" je vzdy makka a kratka :wink:

Konecne prispevok k teme.Myslim ze budu musiet automobilky aj dodavatelia z cenamy dole na ukor kvality aby sa zachranili.Tak jak pises netocia sa peniaze a jak sa hovori z hovna bic neupleties.A dakujem za tu lekciu Slovenciny ale ja som beznadejny pripad...

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 24. Januára 2009, 19:27

miki012 napísal:
Konecne prispevok k teme.Myslim ze budu musiet automobilky aj dodavatelia z cenamy dole na ukor kvality aby sa zachranili.Tak jak pises netocia sa peniaze a jak sa hovori z hovna bic neupleties.A dakujem za tu lekciu Slovenciny ale ja som beznadejny pripad...

presne tak, ceny budu musiet ist dole a to sa tyka nielen aut, vidim to teraz napr aj na bytoch.. co je pre kazdeho potencialneho kupca len dobre :smile: skoda, ze nemam trosku viac bubakov, hned by som nakupoval a pomohol tak zlepsit svetovu ekonomicku situaciu :D apropo Sered? odtial mam svoje Baaawo, teda uz ex :smile:
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

alfi666

Sobota, 24. Januára 2009, 20:56

miki012 napísal:

Beznadejny pripad niesi ;) napriklad v predchadzajucom prispevku ti to uz celkom slo ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

miki012
Autor témy

Sobota, 24. Januára 2009, 21:05

alfi666 napísal:

Beznadejny pripad niesi ;) napriklad v predchadzajucom prispevku ti to uz celkom slo ;)

No ked ma v Martine nenaucili pekne vypravat skor naopak tak ma to uz tazko nekto nauci:)Ale nekedy sa my asi dary dobre tipovat ty y-i

barabas

Sobota, 24. Januára 2009, 22:02

ako o com to tu je, ako male deti!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných