... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
miki012 napísal:zdravim pany.patrim k tym ktory boly prave prepusteny...co myslite dokedy bude tato kriza trvat a co prinesie?
Peppo napísal:
a teraz k veci...
nejaky cas potrva kym sa veci vratia do normalu, ale urcite vratia...
Peppo napísal:tak ja som ze seredy a mna nejake y-i nezaujima!minimalne dovtedy pokial sa nenaucis kde vo vete pouzivat y/i spravne...
TiTAN napísal:tak dufam ze sa z toho slovaci poucia a uz si konecne zacnu pitat za svoju pracu slusne peniaze!jj tak tak je to sinusoida, raz je ekonomika hore potom dole, aby mohla rast musi padnut a tak stale .... rast donekonecna asi nemoze
miki012 napísal:tak ja som ze seredy a mna nejake y-i nezaujima!
miki012 napísal:tak dufam ze sa z toho slovaci poucia a uz si konecne zacnu pitat za svoju pracu slusne peniaze!
TiTAN napísal:No vies ako, robil som v polo krachujucej firme, stale sa nieco stalo, stale sme mali love, a dneska sme vyhlasily bankrot...jj tak tak je to sinusoida, raz je ekonomika hore potom dole, aby mohla rast musi padnut a tak stale .... rast donekonecna asi nemoze
palzo napísal:No vies ako, robil som v polo krachujucej firme, stale sa nieco stalo, stale sme mali love, a dneska sme vyhlasily bankrot...
Ani som velmi nebral tuto ekonomicku krizu, ze to bude take vazne, ale vidim je...
Peppo napísal:
prosim ta co ty chces ake slusne prachy ked nevies ani zaklady gramatiky??
Kazdemu sem tam y/i utecie ale nie v jednej vete dvakrat a v kazdom prispevku...
A potom sa cuduj ze Ta nikde nechcu zamestnat ked odovzdas "zyvotopys"
miki012 napísal:Jaj kamarat ja nevim kde ma byt jake i a to jako znamena ze som jebnuty?