... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
juo28 napísal:zalezi aj od vybavy auta...ak mas v modernejsom aute full automaticku klimu , tak si auto same kuri , vysusuje okna a reguluje teplotu za pomoci klimy a ani nezistis kedy ju zaplo , a modernejsie kompresory sa tocia stale , len je regulovany tlak chladiva :-)
Brano-HAVA napísal:No modernejsim kompresorom odzvonilo, a montuju sa iba s magnetickou spojkou na najnovsich BMW v ramci EfficientDynamics. Co sa tyka kompresora tak ak vlocka nesvieti tak kompresor nebezi. A uz fakt nechapem ako by klima kurila ked je motor studeny?
jararak napísal:juo mam tu najvyssiu klimu co je v e36, ale v podstate klimu som este nemal ani poriadne zapnutu lebo auto som kupil po lete kedy uz teplo nebolo. ked zapnem klimu nieco huci, otacky sa dvihnu ale neviem ci nieco bavi, ale skusil som pokusne stiahnut teplotu na 16 a zacalo to fukat slusne. tak ak ma niekto tip ako pouzivat klimu aby to dokonca kurilo a susilo okna, sem s tym :)
Brano-HAVA napísal:Normalne to pouzivaj ako doteraz ale napr.v dazdivom pocasi nechaj zapnutu vlocku, bude to normalne kurit ale trochu stupne spotreba. Ja mam s tym trochu problem lebo vzduch je takmer uplne bez vlhkosti, takze circa po hodine jazdy kaslem ako tuberak, je to individualne.