... všetko o BMW ...
jojos napísal:dostal som teraz tip od kamarata ze ci to nemoze byt sposobene tym ze ak do svetla ide nejaky mensi prud kvoli "indikacii vypalenych ziaroviek"
jojos napísal:som to napojil tak ze minusko relatka na kostru, plusko relatka na svetlo spiatocky a na spinaci kontakt som dal stalych 12voltov...
lebo som nevedel to s tym odporom a keby som dal od svetla spiatocky na spinanci kontakt relatka (bez odporu) tak by to mohlo robit to co pred tym..
malo by to byt aj takto OK nie?
jojos napísal:som to napojil tak ze minusko relatka na kostru, plusko relatka na svetlo spiatocky a na spinaci kontakt som dal stalych 12voltov...
lebo som nevedel to s tym odporom a keby som dal od svetla spiatocky na spinanci kontakt relatka (bez odporu) tak by to mohlo robit to co pred tym..
malo by to byt aj takto OK nie?
LuCKy napísal:Pokiaľ je odpor relátka väčší ako 33Ohmov, tak by to robiť nemalo.
A je lepšie, keď ti ten balast napája priame plusko a nie plus spiatočky, to si dobre urobil.
LuCKy
BlackMW napísal:LuCKy napísal:Pokiaľ je odpor relátka väčší ako 33Ohmov, tak by to robiť nemalo.
A je lepšie, keď ti ten balast napája priame plusko a nie plus spiatočky, to si dobre urobil.
LuCKy
moj dizajn uz rata s odporom relatka..
pouzil som standardne 30A 12V autorelatka a cievku som krmil cez 33 ohmovy odpor..
jojos napísal:funguje mi to ale tak dobre doplnim tam este aj ten odpor