... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Trueno
Kraj: Košický

Nedeľa, 3. Februára 2008, 11:44

Ahojte,

len nedavno som kupil BMW E39-ku touring, ma parkovacie senzori ale nieco s nimi je.
Ked zaradim spiatocku zapipa to, potom to este raz zapipa ako parkovaci senzor a uz je ticho. Nevie niekto v com by mohol byt problem ?
Dakujem vopred za kazdu radu ;)

Užívateľov profilový obrázok
VLADKY242

Nedeľa, 3. Februára 2008, 17:10

Skontroluj sminače v narazniku :wink:

ras11
Auto: BMW 650i
Kraj: Prešovský

Pondelok, 4. Februára 2008, 10:35

VLADKY242 napísal:
Skontroluj sminače v narazniku :wink:

ako pise Vlado - najjednoduchsie skontrolujes takto:
zapni si zapalovanie, zarad spiatocku a chod k senzorom - prikladaj na kazdy z nich ucho, musis pocut take akoby brnenie... ktory nebrni je vadny - mozu z nich odhnit (odoxidovat) pripojne kabliky priamo pri cidle, skontrolovat kym pojdes kupovat nove...
BMW 650i, Audi Q7 ex: Jaguar XKR, BMW 330xd, BMW 520d e61, BMW 528i + 23 next...
http://www.comair.sk V zdravom dome zdravý vzduch...
http://www.gardensystem.sk

VLADKY242

Pondelok, 4. Februára 2008, 22:23

ras11 napísal:
ako pise Vlado - najjednoduchsie skontrolujes takto:
zapni si zapalovanie, zarad spiatocku a chod k senzorom - prikladaj na kazdy z nich ucho, musis pocut take akoby brnenie... ktory nebrni je vadny - mozu z nich odhnit (odoxidovat) pripojne kabliky priamo pri cidle, skontrolovat kym pojdes kupovat nove...
JJ asi tak alebo ked daš nan prst tak cvaka :wink:

Trueno
Kraj: Košický

Nedeľa, 25. Mája 2008, 18:30

zdravim,

konecne som mal trocha casu... skontroloval som ci niektory senzor "brni" a brni len jeden na pravej strane :(

kable som neskontroloval pretoze neviem ako sa dostat k tym senzorom bez toho aby som nieco neulomyl,

2 senzori su v v listach po stranach a 2 su priamo v narazniku, ako sa k nim dostanem ?

profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 25. Mája 2008, 20:40

No dostaneš sa k nim pravdepodobne tak že dáš dolu nárazník, neviem sám ešte BMW nemám akurát naň čakám :P takže až bude doma budem pomaly odkrytuvávať :D a prelúskavať to autko :)

Snáď budem vedieť pomôcť tak ako viem s VW group takže dobre chichi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných