... všetko o BMW ...
Helldiver napísal:Mejgosi: ja si zas naopak myslim ze dizajnovo nema E34 s E30 okrem prednych svetiel absolutne nic spolocne, zadok je diametralne odlisny, z profilu vyzera auto uplne inak, atd, akurat predne svetla su veeeelmi silny dizajnovy prvok, tak sa zda ze tie auta su si podobne viac ako to v skutocnosti je:).

Helldiver napísal:Nie su to len podspoilery, ale cely predny naraznik. Inac neber ma v zlom, ale z tvojich prispevkov mam taky pocit ze ty nemozes prist na chut celej E34ke, inac si neviem vysvetlit preco sa ti nepaci taky m-paket na nu, ktory v podstate len jemne zvyraznuje charakteristicke rysy E34ky... Tie ostatne veci so sam davas, aj ten alpina naraznik trocha, to vsetko mi pripada tam take nasilu prilepene, neladiace zo zvyskom auta... Zvazil by som to ci neni lepsie tunit auto ktore se ti paci aj ako take...
Zvazil by som to ci neni lepsie tunit auto ktore se ti paci aj ako take
 bavorak mi vyhovuje, a hlavne uz ho poznam pomaly do srobika, (obrazne povedane)..
  bavorak mi vyhovuje, a hlavne uz ho poznam pomaly do srobika, (obrazne povedane).. mejogsi
 hm.. asi najviac sa mi pacia tie cierne blinkre aj svetla.. co je paradox bo doteraz sa mi to nikdy nepacilo..
  hm.. asi najviac sa mi pacia tie cierne blinkre aj svetla.. co je paradox bo doteraz sa mi to nikdy nepacilo..  

xtreme napísal:chalani chcem vas poprosit ak mate nejake fotky PEKNYCH upravenych e34-iek, hodte mi ich.. bol by som rad, nejaku insipiraciu chcem
viem ze vacsina z vas je proti tuningu, ale natrafit na nejake take fotky mozete, tak si na mna spomente.. diki moc
ale prosim vas fakt nejake co nejak vyzeraju.. nie ako ta 525i v ,,pokeci"..

toto sa vobec nehodi na taketo auto....mozno jedno z 20-tich ma trochu zaujme...
 toto sa vobec nehodi na taketo auto....mozno jedno z 20-tich ma trochu zaujme...loveracing88 napísal:tiež som proti tuningu, ale taketo úpravy nevyzerajú zle a vidieť toto na ceste

nadhera.. akoo tak taketo upravy sa mi pacia najviac
  nadhera.. akoo tak taketo upravy sa mi pacia najviac   dik dik dik
  dik dik dik  
   to druhe.. hm.. nwm.. ziletky sa mi nepacia.. a vobec podla mna na e34 je najkrajsia iba odtrhovka.. ale to je vec nazoru.. nemas nahodou viacej fotiek tej prvej?
 to druhe.. hm.. nwm.. ziletky sa mi nepacia.. a vobec podla mna na e34 je najkrajsia iba odtrhovka.. ale to je vec nazoru.. nemas nahodou viacej fotiek tej prvej?helldiver

jiracing napísal:tato je tiez celkom pekna

boze to je hruuuuzaaaa.. chudatko..
  boze to je hruuuuzaaaa.. chudatko..xtreme napísal:ta cervena je dost dobra, ta sa mi paci.. asi az na ten predny spojler, ten by som dal iny, ale celkovo je pekna.. ta ruzova sa mi vobec nepaci..
gooose.. si si zmylil temu.. tuzingove bmw
boze to je hruuuuzaaaa.. chudatko..