... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard

ako vravim bude to auto pre dobre pocasie, garazovane, a vlastne to bude cukrik
 ako vravim bude to auto pre dobre pocasie, garazovane, a vlastne to bude cukrik  

a ak ma to vsetko vinde na viac ako 7-8000 euro tak to si radsej kupim e39 540i a aj tak budem mat dobry pocit....ale no toto az tak vazne nemyslim...
 a ak ma to vsetko vinde na viac ako 7-8000 euro tak to si radsej kupim e39 540i a aj tak budem mat dobry pocit....ale no toto az tak vazne nemyslim... 

vsetko ostatne nemusi byt az v tak super stave ,pretoze to ostatne je uz ako v seriovych e34kach.
  vsetko ostatne nemusi byt az v tak super stave ,pretoze to ostatne je uz ako v seriovych e34kach.

fakt dakujem..len tak dalej...
 fakt dakujem..len tak dalej...  

K2 napísal:..mal som len sierru, ktora ano je nieco ine ako M5 ale vzorne som sa o nu staral,,,asi som mal stastie po tych sialenych jazdach som na nej este nic nemenil...stoji mi uz asi vonku rok a stale ked sa nu nu niekto pozrie povie, jak moze stale tak dobre vyzerat(aj napriek rozbitemu boku)???akurat som ju chcel na novy rok prevetrat no nasnezilo cca 30 cm snehu a neprestava...a mam tam len letne..hehe...
 ......
......