... všetko o BMW ...
Helldiver napísal:Mejgosi: ja si zas naopak myslim ze dizajnovo nema E34 s E30 okrem prednych svetiel absolutne nic spolocne, zadok je diametralne odlisny, z profilu vyzera auto uplne inak, atd, akurat predne svetla su veeeelmi silny dizajnovy prvok, tak sa zda ze tie auta su si podobne viac ako to v skutocnosti je:).
Helldiver napísal:Nie su to len podspoilery, ale cely predny naraznik. Inac neber ma v zlom, ale z tvojich prispevkov mam taky pocit ze ty nemozes prist na chut celej E34ke, inac si neviem vysvetlit preco sa ti nepaci taky m-paket na nu, ktory v podstate len jemne zvyraznuje charakteristicke rysy E34ky... Tie ostatne veci so sam davas, aj ten alpina naraznik trocha, to vsetko mi pripada tam take nasilu prilepene, neladiace zo zvyskom auta... Zvazil by som to ci neni lepsie tunit auto ktore se ti paci aj ako take...
Zvazil by som to ci neni lepsie tunit auto ktore se ti paci aj ako take
mejogsi
xtreme napísal:chalani chcem vas poprosit ak mate nejake fotky PEKNYCH upravenych e34-iek, hodte mi ich.. bol by som rad, nejaku insipiraciu chcem![]()
viem ze vacsina z vas je proti tuningu, ale natrafit na nejake take fotky mozete, tak si na mna spomente.. diki moc
ale prosim vas fakt nejake co nejak vyzeraju.. nie ako ta 525i v ,,pokeci"..
loveracing88 napísal:tiež som proti tuningu, ale taketo úpravy nevyzerajú zle a vidieť toto na ceste
helldiver
jiracing napísal:tato je tiez celkom pekna
xtreme napísal:ta cervena je dost dobra, ta sa mi paci.. asi az na ten predny spojler, ten by som dal iny, ale celkovo je pekna.. ta ruzova sa mi vobec nepaci..
gooose.. si si zmylil temu.. tuzingove bmw![]()
boze to je hruuuuzaaaa.. chudatko..