... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bolo to inak oproti galaxii, pred barakom č. 28
   bolo to inak oproti galaxii, pred barakom č. 28  

nevsimavy vodic, to je nalepsie
  nevsimavy vodic, to je nalepsie   ja som na tom podobne, okuliare mi "znizuju schopnost periferneho videnia"
  ja som na tom podobne, okuliare mi "znizuju schopnost periferneho videnia"   ...  inaaak Jannci, zee ty si neska na pumpe na kricku sa nahaanal s nejakym typkom na volve
 ...  inaaak Jannci, zee ty si neska na pumpe na kricku sa nahaanal s nejakym typkom na volve   cerveny bawor coupe, bool si to ty  ??
  cerveny bawor coupe, bool si to ty  ??  

coWon napísal:ved to ma naschval pocitam.... MATHESS IZ RIDDLER
ved koberce som dostal, sak som urobil temu co ste dostali pod vanoce ale iba pre bawo samozrejme, "o nicom inom sa tu bavit" nemozeme (:
dalej ani neviem, od matinky peniaze od cajky trenky a kozmetiku a co ja viem co este, ved to uz bolo davno, kto by si to pamatal
teraz momentalne cela rodina BLVE zo salatu asi.... neviem ci ma to caka ))):
coWon napísal:ved to ma naschval pocitam.... MATHESS IZ RIDDLER
ved koberce som dostal, sak som urobil temu co ste dostali pod vanoce ale iba pre bawo samozrejme, "o nicom inom sa tu bavit" nemozeme (:
dalej ani neviem, od matinky peniaze od cajky trenky a kozmetiku a co ja viem co este, ved to uz bolo davno, kto by si to pamatal
teraz momentalne cela rodina BLVE zo salatu asi.... neviem ci ma to caka ))):
 no a čo sa týka darčekov tak som dostal od frajerky trenky, sveter, od bracha mp3player a korčule na lad
 no a čo sa týka darčekov tak som dostal od frajerky trenky, sveter, od bracha mp3player a korčule na lad  

no ne???
  no ne???