birki napísal:podla mna je to tu take iste ako pred rokom ...
stym rozdielom ze vtedy bolo 10 novy tem za den a z toho jedna sprostost
teraz je novych tem 100 za den a 10 sprostych...
proste vsetko po starom len vo vacsom mnozstve. a kto tvrdi ze to smeruje do sraciek tak sam chce aby to vtych srackach skoncilo..
a aby to nebolo offtopic :) tak na pezota mam taky isty nazor ako hell.. dostal na tyzden ban :) a od vtedy patri medzi najvzornejsich OTckarov: )
hehe je to presne tak ako pises, dalsia vec je ta ze naschval som tomuto nechal volny priebeh kde sa to posunie, no a opat koncim konstatovanim ze je to vsetko o ludoch

Osobne neviem preco tato tema vznikla, s mojho pohladu som pezota nemal rad zo zaciatku tiez, to ze niekto nema BMW to je uplne jedno, mna skor stvalo ze davnejsie pisal odveci vsade ku vsetkemu ale fakt musim uznat ze sa to velmi zlepsilo a teraz si pise len do CHAT-u a raz zacas napise do nejakej inej temy, na druhej strane chapem aj napr. Peppa ktory je uz chudak alergicky uz len ked vidi jeho meno, len treba sa pozriet na vsetko z nadhladu ze on tu robi moderatora uz dost dlhu dobu a venuje sa tomu fakt dost intenzivne, tak preto je uz automaticky na taketo veci alergicky. Podla mna to nema zmysel, idu vianoce treba sa tesit s toho a s toho ze nejake BMW existuje a su to sqvele auta to je vlastne dovod preco aj toto forum vzniklo, nema zmysel sa tu natahovat s takymito sprostostami. Dalsia vec je ta ze kebyze to zoberem radikalne a dam mu aj BAN co tym vyriesim? nic

Kludne sa moze zaregistrovat pod inym nickom a bude si pisat do chatu tak ako doteraz, mne to ze pise do CHATu nevadi, a ak mam objektivne povedat tak aj mnozstvo jeho OT sa znizilo na minimum. Tym ho samozrejme neobhajujem to je len kostatovanie reality. Dalej k tomu co tu pise viac ludi ze uz toto forum neni to co byvalo a ze sa to ruti neviem kde, jasne ze neni to co byvalo je tu viac ludi, viac prispevkov, ale ja nemam pocit ze by v tom bol daky problem. Je pravda ze bude treba niektore veci zmenit vzdy je co zlepsovat, hlavne moderatori medzi sebou musia byt jednotny a treba si stanovit nejake vseobecne nerad to pisem pravidla, podla ktorych sa to tu bude moderovat. A spravit tu mensi poriadok aj v tych sekciach na co sa chystam... Takze asi tak