... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k33p napísal:Tieto a podobné témy nemajú zmysel, internetom nazývané flame war toto nieje o demokracií, ani o láske a nenávisti k flamerovy tohto fóra vami označenému Pežotovy.
Budem k sebe tolerantný a hlavne tolerantný v čase vianoc, sviatok kludu a dobra![]()
chembos napísal:ja by som povedal ze vtejto teme malo ist oto, aby sa ,,utocenie´´ na pezota vyriesilo raz a navzdy, nie aby si ho ludia doberali v temach zato ze nema bmw alebo neviem este zaco
Helldiver napísal:Este tak pred pol rokom by som sa sem negativne vyjadril aj ja (vtedy pezot skutocne pisal 10000 OT vsade mozne, na kazdy druhy inzerat 5er za 200K ze o tyzden to zobere, atd...) ale momentalne uz nemam dovod sem cokolvek pisat, od zavedenia reputacie (aj ked ta zdaleka nefunguje tak ako by mala, vid pezotove body, alebo vela inych veci...) sa sprava uplne normalne a neOTckuje nijak vyrazne, nasiel by som dost userov s lepsou reputaciou ktori su na tom po tejto stranke vyrazne horsie.
LuCKy napísal:OK, to mi je jasné ale stále nevidím dôvod na útok (keby to bolo pred nejakým časom, tak by som to ako tak chápal...).
Že nemá bmw? Ak niekto niečo takéto ide vyhadzovať hocikomu tu na fóre do očí, tak si o tom niekom každí môže urobiť vlastný názor. Toto fórum je VEREJNÉ, môže tu prispievať kto chce. V tejto veci sú už avizované zmeny.
Nie je to tu (celé fórum) pokec ako to v pežot-ovom ponímaní zo začiatku vyzeralo ale chalan sa už ponaučil. Tak prečo stále kopať a kopať...?
No keď to chce nechať odomknuté, tak OK, je to o ňom a sám sa tak rozhodol. Ale akonáhle sa to tu zmení na flamewar či nejakú podobnú capovinu, tak dávam lock.
LuCKy
zednik napísal:Možno ma tu zožere veľa ľudi, ale mimka sebectva, egoizmu a povrchnosti Ti rozhodne nechyba.
Pezot je pezot, kto ho pozna tak vie.
Že tebe nieje po chuti tak bohuzial pre teba, máš svoj nazor, ten berem s prihliadnutim na prve riadky....