... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Xader napísal::shock: co sa tu deje. Cim dalej, tym viac sa tu riesa veci co sa NEtykaju BMW![]()
Pezota poznam...rok a pol ? asi. Nikdy som proti nemu nic nemal, jeho niektore komenty co sem dal mi nesedeli, tak ako niektorym nesedia moje a podobne...nemusime si predsa vsetci sadnut povahovo a taktiez sympatiami. S kym chcete sa bavte, s kym nie, tak sa nebavte. A vidite prispevok od pezota ? ak sa vam to nelubi, alebo vyslovene vas to rozculuje, tak to necitajte a mate po probleme. Nevidim dovod preco tu preberat Pezota ?!!! Kto bude dalsi ??? ja ? Peppo ? Diablo ... alebo kto ???
Je to smiesne, taketo picoviny s prepacenim neuznavam, je to smiesne, detinske. Ked niekomu nieco vadi nech mu zavola, alebo napise sukromnu spravu, ale riesit ho tuto pred vsetkymi je ubohe, fakt ma to tu zacina uz niekedy pekne jebat !!!!!!!
Max-Max napísal:to co tu riesite? aky je dovod?
preco radsej neriesite napr. azmodana ktory kazdou svojou poznamkou niekoho vytoci?
azmodan napísal:kludne mozte riesit aj mna no nie tukedysi ked som sa sem zaregistroval tak som si chcel robit srandu z bmwckarov lebo citam aj ine fora a je pravda ze namyslenejsi klub ako BMW klub neexistuje!!!!! no ako sem chodievam castejsie tak som zistil ze za tu "namyslenost" mozu 3-5 ludia ktori sem chodia, ostatni su uplni pohodaci a mladi inteligentni ludia ktori maju radi bmw.. tak to ma byt ... ja svoje meno uz aj tak nenapravim s tym som zmiereny
a pezot ma sice dost vela komentarov a polka z toho mozno nejako nesedi ale je pravda ze sa vsetci idete pokakat z toho ze nema bmw a spravate sa ako keby roznasal ebolu.. pezot chodi este len na strednu a mozno sa vypracuje a kupi si take bmw tak ze polka z tych ktori na neho kydate mu nebudete siahat ani po clenky.. adios
mimka napísal:Hrozné, čo sa stalo z fóra. Je mi úprimne ľúto, že hlavní a najdôležitejší ľudia tu prestávajú chodiť.
mimka napísal:Hrozné, čo sa stalo z fóra. Je mi úprimne ľúto, že hlavní a najdôležitejší ľudia tu prestávajú chodiť.
Miro525 napísal:Ale preco sem prestavaju chodit??????
Hlavny Ludia to tu zalozili ,vytvorili toto cele forum a ked vznikne nejaky problem tak sem radsej ani nenapisu!!! Mi sme sa preto sem prihlasili aby sme si vedeli medzi sebou pomoct a nie ked sa vyskytne nejaky problem tak vsetci zutekaju a nechcu uz mat stym nic spolocne.
Prave ty "HLAVNY" by sem mali chodit a ukludnyt tuto situaciu a nie sa zdekovat a potom ich lutovat