... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
SnipE_88 napísal:nevedel som odkial je chalan, napisal som len o mojom aute ale pokial je z bratislavy tak samozrejme minimalne o 2 litre vacsia spotreba
ALE nedavno som bol v bratislave a spoteba moc nestupla... (asi hodinu som tam bludil)
kto tej spotrebe neveri nech sa pride pozret alebo sa spyta ludi co ma poznaju samozrejme ze tie hodnoty su pri jazde podla predpisov...
alfi666 napísal:poviem ti to inak.. ak chces mat na palubnom pocitaci spotrebu 3l na 100km, nastavim ti to.. OK ?
![]()
Nebavi ma tu hadat sa, ze ci tvoj skoro 3 liter zerie deti popri ceste namiesto benzinu, ale kludne bud vtom presvedceni, ze jazdis za 6![]()
Ja mam radsej ked niekto kto ma auto s vacsim obsahom vie povedat bez problemov: "zerie to 12, ale mne to nevadi.. bavi ma to"
Podla teba potom preco ludia kupovali tie 1,8?.. ked tvoja 2,8 ma o 2 valce viac, omnoho vacsi vykon a nizsiu spotrebu?
heroe napísal:Myslim ze by stacilo. Toto je cele OT, cele zle a cele pateticke. Heroe, tebe sa nepaci tak nic sa nedeje, kupis si take co sa ti bude viac pacit. Inym sa E36 stale paci tak nech si to kupia. To ako keby si niekomu povedal ze ako si sa mohol ozenit s najskaredsou zenou, ale to by dopadlo dost tragicy:lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ani by si neveril, ze v kolkych veciach mas pravdu. A to co si napisal presne potvrdzuje to co som napisal uz v predoslych prispevkoch.
Hadam ostatny nebudu taky zaslepeny ako ty.
Ale pobavil si ma.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
azmodan napísal:Uzamknite tuto temu, toto je ubohe a pateticke. Na teba clovek nenachadza slov. Taketo prispevky su nepripustne, urazlive, provokativne a rozhodne nepatria na forum. Vyries si svoje problemy hocikde len neotravuj tym slusnych ludi. Bolo by asi lepsie tuto temu zamknut a ty azmodan skus sa spravat dospelo a pre ostatnych asi najlepsie ignorovat jeho prispevky, lebo nam tu bude spinit temy takymito ubohymi prispevkami.eko.fresh ak ma heroe najvecsi vergel na bmw fore tak ty mas co?mas tu nejake iSko riadny smetiak za ktore si urcite vyvalil vsetky svoje peniaze (predpokladam ze tiez okolo 200 000) , zivi ta maminka a hras tu machomana? za tych tvojich 200 000 si kupim 3 auta ktore budu mat dokopy 470 koni a 19 valcov + 1 turbo... ty vergel
![]()
btw. neviem kto je heroe len sa mi zda ze si moc velky a ani nemas byt za co
azmodan napísal:eko.fresh ak ma heroe najvecsi vergel na bmw fore tak ty mas co?mas tu nejake iSko riadny smetiak za ktore si urcite vyvalil vsetky svoje peniaze (predpokladam ze tiez okolo 200 000) , zivi ta maminka a hras tu machomana? za tych tvojich 200 000 si kupim 3 auta ktore budu mat dokopy 470 koni a 19 valcov + 1 turbo... ty vergel
![]()
btw. neviem kto je heroe len sa mi zda ze si moc velky a ani nemas byt za co