... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Spionator
Auto: E60 530i xdrive 2009
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Decembra 2008, 21:50

R0nnIe napísal:
Kolegina isla domov z roboty. Zastala pred domom a zamkla auto. Za chvilu pocula alarm. Isla pozriet a cez dvere vodica jej z kufru ukradli notebook. Ziadne znamky poskodenia pacenia alebo niecoho podobneho. Bola to skodovka oktavia combi 1.9TURBO DIESEL , dokonca aj s vyskovo nastavitelnym sedadlom spolujazdca, a aj tak ju otvorili :lol: :P :lol:

najskor na to pouzili "lamac"( funkcne na cely VW group), strcis do zamku, pouzijes 10 kluc a trosku zapres a ak mas cit v rukach alebo trening :) tak otvoris auto ako klucom....a aj zamknes.....

Obrázok

ďalšia dobrá vec je dať Construct, alebo Defendlock na automatickú prevodovku, auta sa tým pádom s pákou v polohe Parking nedá ukradnúť. Ak to dáš na manuál, zlodej vymáčkne spojku a auto ťahajú na lane...

tieto dve zalezitosti by som do auta nedaval( momentalne doporucujem zeder ),je to zbytocne, da sa to obist a takisto aj ked to je na automate, videl som to na vlastne oci, a tahat lopatu na lane, to robia len zufalci alebo fetaci, ale nie profici, ti vzdy nastartuju a odidu s autom aj ked len na jednom rychlostnom stupni....viem o tychto skupinach a ich praci vsetko....napr: na golf4 staci 20 sekund...atd...niesom uz stymito ludmi v kontakte uz 4 roky, ale uz v tej dobe boli na nastartovanie alebo otvaranie aut take pristroje, ze byste tomu neverili a urcite su aj teraz a omnoho mensie a modernejsie....

Maťko009

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 13:20

nie každý ma techniku na to, aby odišiel s naštartovaným autom. Mohol by som o tom rozprávať do nekonečna.Každý pracuje iným spôsobom, tí dobrí auto spojazdnia na mieste a odídu s ním do pár sekúnd, minút a robia to aj za bieleho dňa. Slabší auto poťiahnu niekam do tmy kde majú čas na jeho spojazdnenie. Tí, čo nemajú techniku, auto ťahajú a nie sú to feťáci, tak to mi ver. Keď musíš dať peniaze na právnika a rozpredať všetku techniku tak ako budeš tie autá kradnúť?Však potrebuješ ďalej platiť právnikov a iná výdaje. A nerozprávam to čo mi povedal nejaký Ferko, Janko, dobrý kamoš................ atď. Mám vlastné skúsenosti a videl som toho už dosť na vlastné oči. Viem ako pracujú rôzne skupinky autičkárov.

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Štvrtok, 18. Decembra 2008, 13:32

no teda neviem ake mas auto, ale ak mas to v popiske e39 tak to ma stradsne chujovo vymysleny interier...ja mam skoro dva metre a ked som sa v nom vozil ako spolujazdec tak som sa tam nevmestil ked za mnou zrovna maly cloviecik nesedel a nemohol som si dat sedacku uplne do zadu a na mieste vodica tiez nic moc...neviem ale interier nic moc... /////

Sorry ale vozím v E39ne riadne velkých chlapov občas a nielen do výšky ale aj do šírky a všetci si naopak pochvalovali.

Lopkári sú rôzny. Nie všetci majú prístup k technológiám. Treba sa poistiť ako sa len najlepšie dá. Ale ak si vaše auto dajú do zoznamu profíci nič vám nepomôže. Ale to neznamená že treba nechávať odomknuté auto.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Spionator
Auto: E60 530i xdrive 2009

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 13:49

Maťko009 napísal:
. A nerozprávam to čo mi povedal nejaký Ferko, Janko, dobrý kamoš................ atď. Mám vlastné skúsenosti a videl som toho už dosť na vlastné oči. Viem ako pracujú rôzne skupinky autičkárov.

ja tiez, 8 rokov som bol clenom teamu....

alfi666

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 17:05

Spionator napísal:
ja tiez, 8 rokov som bol clenom teamu....

....chodia tu zaujimavy ludia :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 21. Decembra 2008, 18:08

Asi by sa mala zrusit tema Príbehy našich áut :lol: ale nie srandujem, kazdy sme niejaky a verim tomu ze kazdy urobil niejaku tu chujovinu ci uz vacsiu alebo mensiu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Fuxxo a 248 neregistrovaných