... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal::roll: no ja som dal hid do čočky ( vlastne som tie svetlá kupoval kvôli tomu) hned som ich dal nastaviť a mám ich tak už skoro rok. za ten čas mi nikto ani neblikol že by sa mu nepáčili (vždy blikali pretože sa im to páčiale nie hehe...) skátka si nemyslím,že by som oslňoval... takže len good skúsenosti...
btw ak to dobre chápem aj origo xenon treba nastaviť nemuálne ( tuším na svetle) a tie senzory riadia vlastne automaticky iba to čo my halogeňáci manuálne v kabíne?
zhmp napísal:takže ak tam dáš prestavboku tak sa len zvýši intenzita svetla a luč nieje nijak inak lamany ako z klasicku h7
alfi666 napísal:Vtom mas sice pravdu, ale prave ta zvysena intenzita je problemklasicky parabolicky reflektor ma velky rozptyl... proste vela svetla sa odrazi tam kam nema
... no a ked je intenzita 2 nasobna, tak je 2 nasobne aj to "zatulane" svetlo... a preto je to neprijemne
dzaro2 napísal:ja len tolko : su to zeleny curaaaaci,vzdy sa budu odbavovat len na nas,slovensko je policajny stat,jeden priklad: ja mam z domu k rodicom na slovensko 8 hodin cez Taliansko a 7 hodin cez Rakusko,.na tejto trase nestretnete policajta ale akonahle pridem na slovensko,neuveritelne kolko ich je a maju zaulohu len jedinu vec: zinkasovat co najviac penazi
Mimo napísal:JJ je tam aj automaticka regulaciainak ked sme už pri tom,
predáva sa aj origo xenon svetlá hella na E36. stoja mastné lowe![]()
majú tie svetlá automatickú reguláciu? lebo ako pozerám nejaká kabeláž tam je...![]()
http://www.elimbo.de/EAP0000f3mt-hella_ ... er_e36.htm