... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Streda, 17. Decembra 2008, 08:43

dzaro2 napísal:
ja len tolko : su to zeleny curaaaaci,vzdy sa budu odbavovat len na nas,slovensko je policajny stat,jeden priklad: ja mam z domu k rodicom na slovensko 8 hodin cez Taliansko a 7 hodin cez Rakusko,.na tejto trase nestretnete policajta ale akonahle pridem na slovensko,neuveritelne kolko ich je a maju zaulohu len jedinu vec: zinkasovat co najviac penazi

to si si este nezvykol ze u nas su policajti len na vyberanie pokut a buzerovanie? vykradaju sa pumpy auta, vrazdy a co robia policajti? vyberaju peniaze do statneho rozpoctu...

mekky33

Streda, 17. Decembra 2008, 09:19

BMino napísal:
uz nevedia co od radosti, to ked si dam xenony do cockovych svetiel tak nehc mi dokazu ze som to take nekupil alebo ze to nie nie su origo svetla, ked mam stk musi to vyhovovat

tvrdenie - "ked mam stk musi to vyhovovat" -moc neobstoji, mozes si to tam predsa nahodit hned po navsteve STK..
a na STK sa kontroluje - aby mal xenon homologizaciu (male alebo velke E), automaticke vyskove nadstavenie a ostrekovanie...
Dat xenonovu vybojku do povodneho svetla, ktore nema na to stavanu optiku je ozaj nezmysel...
Bmw E36 316i coupe M-packet 1998

dany

Streda, 17. Decembra 2008, 11:22

Plne súhlasím s tým, čo povedal Airbone.Našťastie nejazdím veľa v noci, ale keď musím, tak sa nestačím diviť aké svetlá stretávam.Niekedy mám dojem, že tí, čo si domontovávajú xenóny sa riadia jediným, aby to svietilo čo najviac, bez ohľadu na to, že druhým do očí.Veď hlavné je, že oni vidia dobre.

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 17. Decembra 2008, 11:27

ja mam skor pocit ze vsetkym uz jebe posledne 2 tyzdne, vcera som stretol jedno hovedo co malo este aj hmlovky - mimochodom vo vyske mojho okna a ked som mu blikol ze <> vidim tak pustil dialkove a este pridavne tak som mal hned rentgen na sedadle. a to je len zo vcera. som za to aby pobehovali cajti a checovali svetla lebo to neni normalne uz. aspon tu v okoli kosic nie.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

alfi666

Streda, 17. Decembra 2008, 11:39

jj, za prestavane xenony brat technicak ;)...uz sa nato tesim.. ten pocet xenonovych debilov na ceste je uz neunosny... a ti co mate cocku, tak co stresujete?... vy sa budete vediet vykecat ;) nemajte tam modre vybojky a bude to ok ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Zajo
Auto: E38 740iA

Streda, 17. Decembra 2008, 11:40

Ja mam cocky, ostrekovace a gyroskop nemam, ale su nastavene dole, neoslepujem. Kazdy den, cistim skla reflektorov :!:
([OO\ [lllllllll][lllllllll] /OO])

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 17. Decembra 2008, 11:53

Zajo napísal:
Ja mam cocky, ostrekovace a gyroskop nemam, ale su nastavene dole, neoslepujem. Kazdy den, cistim skla reflektorov :!:

Ked to tak pekne vysvetlis policii, urcite ti nic nespravia. "ostatni necistia, ale ja cistim kazdy den :lol: "

Zajo
Auto: E38 740iA

Streda, 17. Decembra 2008, 11:58

Ja viem to je vyhovorka asi ako "meskali spoje" ale este sa ma na xenony nikdy nepytali. Asi preto ze su origo BMW, neoslepuju a proste 7ma s xenonami je menej napadna ako fabia s xenonami.
([OO\ [lllllllll][lllllllll] /OO])

Maťko009

Streda, 17. Decembra 2008, 13:19

airbone, úplne s tebou súhlasím, konenčne rozumný názor.

slamec

Streda, 17. Decembra 2008, 13:38

airbone: musím s tebou plne súhlasiť aj keď patrím do tej "rizikovej" :lol: skupiny

VLADKY242 napísal:
JJ xenon len ked je čočka :wink: Inač ee

... hm, tak potom volvo má problém :lol:

moila
Auto: Toyota Verso

nazor

Streda, 17. Decembra 2008, 16:25

ano, tí ktory hovorite o oslnovani xenonmi ktore niesu original ale v povodnej parabole mate pravdu, ale aj ked su xenony na aute od vyroby, mnohokrat sa stane ze oslnuju rovnako ako tie tuzingove. Dokonca na firemnej Altei (v ktorej mam xenony od vyroby) som zase postrehol, ze to auto v snahe neoslnovat svieti tak do zeme, ze v tme nevidiet ani na krok.
Do svojeho brma som si cely nateseny tiez zohnal lacne xenonove vybojky a osadil ich. Svietilo to velmi zle. Do neba a miesto osvetlenia vozovky som svietil chodcom na tvare. Po rozobrati svetiel za ucelom osadenia CCFL Angel Eyes som vsak zistil, ze vybojka je uplne mimo svojej polohy a napravil som ju. Svieti to lepsie a menej oslnuje ale ajtak mam pocit, ze tie povodne ziarovky (tusim som mal philips s xenonovym plynom) svielili lepsie hlavne v dazdi a pod...Celkovo som z tejto upravy bol velmi sklamany. A ak mam za to dostat pokutu, alebo nebodaj prijst o papiere, davam ich von...
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Decembra 2008, 17:00

Keby radsej brali papiere kokotkom, co svietia bezdovodne hmlovymi svetlami. V poslednom case je ich na cestach neuveritelne mnozstvo...

killian

Streda, 17. Decembra 2008, 17:48

ja mam kvalitne ziarovky (Philips Vision plus), svietia belsie ako klasicke ziarovky a aj ovela silnejsie. Este sa mi nestalo, ze by som mal malo svetla - nemam ziadny dovod prechadzat na HID xenony. Okrem toho ze xenony su kuul :smile: Ale odkedy ich ma kazdy dedincan na skodovke, najlepsie aspon 10000K, uz ani tak moc kuul nie su

dzaro2
Auto: BMW 525i BMW 320d
Kraj: Trenčiansky

Streda, 17. Decembra 2008, 18:40

a co tak tie kamiony co chodia,kazdy jeden ma 300 svetiel na kabyne vo vsetkych farbach,srdiecka blikajuce kriziky na prednych sklach a mnoho dalsieho, to je v poriadku to nikomu nevadi, uz vam kamionista urobil rengenovy snimok? uz len zastavyt a pockat kedy sa ti vyjasni pred ocamy

i,y nerieste.

BMWpositiv

Streda, 17. Decembra 2008, 19:14

dzaro2 napísal:
a co tak tie kamiony co chodia,kazdy jeden ma 300 svetiel na kabyne vo vsetkych farbach,srdiecka blikajuce kriziky na prednych sklach a mnoho dalsieho, to je v poriadku to nikomu nevadi, uz vam kamionista urobil rengenovy snimok? uz len zastavyt a pockat kedy sa ti vyjasni pred ocamy

i,y nerieste.

...tak s týmto môžem absolútne súhlasiť... :wink:
...a najlepšie je, keď ideš v noci napr. do kopca a oproti idúci kamión čo ide tiež do kopca ťa najprv oslní cca štyrmi halogénmi čo má namontované na kabíne a to je už potom iné ožiarenie... :evil:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných