... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Prosba o TDS

Utorok, 16. Decembra 2008, 22:09

Som z MT a chcel by som niekoho poprosit kto je tiez z MT a ma auto z motorom 2.5tds (nie opel) ci by mi nedal previest , popripade ci by sa nepreviezol na mojom. Potrebujem porovnat moje auto z niejakym iny, lebo neviem ci mi ide zle, alebo dobre. Niejako sa mi nezda, a taketo som ho us kupil, cize neviem to porovnat. Ak by sa nasla taka dobra dusa, bol by som vdacny. Popripade ak je v MT niejaky dobry mechanik co sa vyzna a ma vsetko na to (diagnostiku, meracie pristroje , kombinacky :lol: , srobovak :lol: atd....) aby mi to mohol pozriet :lol:

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw

Utorok, 16. Decembra 2008, 22:20

Keď si ho kúpil, nezdalo sa ti divné?
Ťažko budeš porovnávať 2,5ku bawo s iným výrobcom. (to ako porovnávať černú horu so staroprameňom)

V ZA ti vieme pomôcť, príď a povozíme sa :lol:
E46 - M47

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe

Utorok, 16. Decembra 2008, 22:40

mimka napísal:
Keď si ho kúpil, nezdalo sa ti divné?
Ťažko budeš porovnávať 2,5ku bawo s iným výrobcom. (to ako porovnávať černú horu so staroprameňom)

V ZA ti vieme pomôcť, príď a povozíme sa :lol:

Nie chcem porovnat auto znacky BMW. To nie opel, som napisal preto ze aby sa nenasiel niekto chytri a nenapisal ze aj opel ma tds motor. Ale dost blbo to vyznelo. Ono sa mi popravde aj teraz zda normalne... az na niejake veci, ale chcel by som ho porovnat ze ci mozem mat kludne svedomie alebo nie

mimka
Auto: E46, 320d, 110kw

Utorok, 16. Decembra 2008, 22:42

R0nnIe napísal:
Nie chcem porovnat auto znacky BMW. To nie opel, som napisal preto ze aby sa nenasiel niekto chytri a nenapisal ze aj opel ma tds motor. Ale dost blbo to vyznelo. Ono sa mi popravde aj teraz zda normalne... az na niejake veci, ale chcel by som ho porovnat ze ci mozem mat kludne svedomie alebo nie

Dovez sa do ZA a uvidíme. :wink:
E46 - M47

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných