... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 03:52

zhmp napísal:
Ked chceš male a kompakne kup si 1 kupe biturbo.....popiči kara.....vozil som sa......a to auto ide jak kurva....)))) 8) 8)

Ps: ak nemca tak jedine BMW alebo Audi.....ale to už je o inom.....BMW to je životny štyl a to tu vieme všetci......)
Jednu vec si treba zapametat, on si asi auto nekupuje preto aby "auto islo ako kurva" alebo tak... treba najprv prist nato co clovek ocakava od auta a co by chcel robit z autom.. Mozno jemu pride sedan vhod koli 4-rom dveram a nie coupe, a mozno ze nakoniec trojka kupe by aj bola lepsia z motrizaciu 330i.. Vlastne ides dole o niekolko tried z autom.. Ides z strednej triedy do najnizsej.. (Ist z Passatu do jednotkovej rady) Zas nechytajte ma za slovko, nepozerajme sa na vybavu a system a tak.. Ale ked chces auto na pobavenie a srandu, rychle a svizne tak mozno ja by som siahol po 130i (aj ked take nevlastnym z recenzii a tak co som vycital je to zaujimave auto).
Jack Daniels + Coca Cola :)

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 09:37

no tak pravdepodobne chce nieco imidzove, chce bmw a chce nech to nema vacsiu spotrebu ako jeho byvaly passat. Vychadza mi z toho 330ci :)) neviem si pomoct... ci uz e46 alebo e92 tak rozhodni sa podla penazi. Jednotka je dost mala a v nizsich vybavach je to podla mna Fabia od BMW, nech mi vsetci prepacia;)

Co sa tyka zadneho nahodnu naucis sa na tom jazdit za tyzden, take veci kedy pridat alebo ubrat plyn v zakrute atd. Ja som sa bol vcera previest na svojom diesliku hore donovalmi a proste super zazitok, bola noc, takze minimum aut, kamarat povedal ze ine ako bmw uz auto nechce:)) Podstatne je taktiez ze BMW ma rozlozenie hmotnosti 50 na 50 takze je neskutocne dobre vyvazene, pokial mu nepridas vela plynu v zakrute tak proste neexistuje nedotacavost a auto reze zakrutu ako ziletka:)) ja som na tych donovaloch skusal limity a proste som sa na ne nedostal, v zakrutach bez reptania 120-140 a tesne pred hanesami co su tie prudsie zakruty som nemusel spomalit na menej ako 100... tu by klasicky koncept od VW motor pred prednou napravou skoncil s kviliacimi gumami vo zvodidlach;)

Roman850Alpina

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 11:46

BMW 850.Ale len ak sú silné nervy,pretože sa može stať že jedinec so slabšími nervami by kupil bandasku plnú benzínu,zápalky a ďalej radšej nepokračujem.
Človek ktorý za svojím autom pojde až za brány pekiel pretože jeho duša ovládla moju mysel.

stinger111
Autor témy

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:24

Wladi tak si ma nasiel Achh :D .Pani, takze nieco ako hovoril vas kolega.Mensie od passta, predsa na auto,ktore budem vyuzivat vacsinou v meste je trosku velke.Ked ide o spotrebu v meste na mojom passate robim okolo 13l-15l ako kedy, na 100km chcel by som,aby to bolo o torsku menej,ale neviem preco zvykol som si na benzin a dieslu sa trosku bojim,co ak nahodou nieco "zadrem" presa benzin je benzin.V zahranici najdem 1notku v plnke za celkom dobru cenu,ale bojim sa,ci to fakt nebude male avetko.3ka coupe, je sice krasne auto,ale 4dverovemu autu s pohladu prakticnosi sa nevyrovna.Ta 8mina sa mi zda byt trosku stara.

stinger111
Autor témy

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:31

palzo mal si namysli nieco taketo ?
http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/33 ... 55026.html
Tak toto je krasne auto, ale nalejme si cisteho vinka na to mat asi nikdy nebudem :
http://bmw-rada-1-coupe.autobazar.eu/13 ... 92190.html

azmodan

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:38

kecy o tom ze VW je ludove auto si nechaj pre babku mozno ti to zozere.. VW nie je o nic horsi ako BMW...o audi ani nevravim na to sa bmw nechyta najme posledne modely a nove audi motory nechali bmw daleko vzadu
ale k veci..
728i raketa urcite nie je no chcem velke a pohodlne auto a 5ku ma kazdy..pekna 7ma zaujme vzdy.. a je jednoduhsie riesena ako A8..

ale byt tebou tak si kupim radsej nejaku 3ku ako1.. 1tka je trochu lepsi golf a s 3kou sa da zajazdit aj sportovo ked dostanes chut + je praktickejsia
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine.My rifle is my best friend. Without me, my rifle is useless.Without my rifle, i am useless

palzo

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:39

stinger111 napísal:
palzo mal si namysli nieco taketo ?
http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/33 ... 55026.html
Tak toto je krasne auto, ale nalejme si cisteho vinka na to mat asi nikdy nebudem :
http://bmw-rada-1-coupe.autobazar.eu/13 ... 92190.html
To coupe je pekne.. ale skor som myslel taketo nieco http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/335i-id791800.html

stinger111
Autor témy

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:43

azmodan napísal:
kecy o tom ze VW je ludove auto si nechaj pre babku mozno ti to zozere.. VW nie je o nic horsi ako BMW...o audi ani nevravim na to sa bmw nechyta najme posledne modely a nove audi motory nechali bmw daleko vzadu
ale k veci..
728i raketa urcite nie je no chcem velke a pohodlne auto a 5ku ma kazdy..pekna 7ma zaujme vzdy.. a je jednoduhsie riesena ako A8..

ale byt tebou tak si kupim radsej nejaku 3ku ako1.. 1tka je trochu lepsi golf a s 3kou sa da zajazdit aj sportovo ked dostanes chut + je praktickejsia

728i by bola velka ako mestske auto,ale urcite ma svoj smrnc.Ta 1notka je az taka mala? Myslel som,ze ak je mala,volaky lepsi motor a nizsi podvozok...

stinger111
Autor témy

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:45

palzo napísal:
To coupe je pekne.. ale skor som myslel taketo nieco http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/335i-id791800.html

Tak ano, to uz hej.No mal by som jeden a to dost zavazny problem a to financny...900litrov nehrozi,ak by bola o trosku menej...

palzo

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:48

stinger111 napísal:
Tak ano, to uz hej.No mal by som jeden a to dost zavazny problem a to financny...900litrov nehrozi.
Dobre, tak potom si musis pripravit cenovku na auto, a co vazne od auta xces a vazne nemozes pustit do neho svoje posledne peniaze...

stinger111
Autor témy

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 12:54

uvidime po januari ako to cele bude a podla toho sa budem usmernovat ,ze ci pojdem vyssie,alebo budem niekde okolo roku 04.
Da sa najst aj lacnejsia
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2

palzo

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 13:00

stinger111 napísal:
uvidime po januari ako to cele bude a podla toho sa budem usmernovat ,ze ci pojdem vyssie,alebo budem niekde okolo roku 04.
Da sa najst aj lacnejsia
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
Pekny prikladik, ja som ti len daval info z SK trhu a inu motorizaciu, inac toto by stacilo cloveku ked ma peniaze..

stinger111
Autor témy

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 13:22

Je krasne.Palzo ty mas ako pises 645Ci?
Ak ano,tak to auto nema chybu, to uz je ina trieda.

luciq

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 13:28

stinger111 napísal:

citaj lepsie, ma tam aj mierku napisanu..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

luciq

Štvrtok, 11. Decembra 2008, 13:41

stinger111 napísal:

ked ti mozem poradit, tak ja som baba a jednotkovu radu by som si urcite v ziadnom pripade nekupila ..

urcite minimalne trojku ..

a zadneho nahonu sa vazne bat nemusis, to asccko je super vec, a da sa v pohode ist aj bez neho ...
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní