... všetko o BMW ...
stinger111 napísal:zhmp to vozitko, co mas na fotke pod nickom je tvoje?? pekne auticko.
stinger111 napísal:Urcite jedine v okoli...(myslim odlisne od ostatnych)
stinger111 napísal:je to nove auto a nemam v plane vysolit tolko za auto a ked ti mam pravdu povedat bal by som sa toho trochu,pretoze ak sa nieco na tom aute do...pokazi tak to bude poriadne mastne.Preto uvazujem nad 130i.I ked nemam s tym autom ziadnu skusenost.
stinger111 napísal:Kvalitne ako kvalitne...Menim na passate vsetko ako na pase a moc sa mi to uz nepaci.Budem sa urcite obzerat po vsetkom a prejdem si vsetky auta,ak sa bude dat,ale najlepsia rada je od niekoho,kto to ma v garazi...
zhmp napísal:Bez uražky......pre mna VW nieje kvalitne nemecke auto.....))) Je to klasika ludove auto v preklade..)))))![]()
a čo sa tyka pohodlia na dlhe trasy....blee.....))))aspon B6......
stinger111 napísal:Urcite sa s tebou nebudem o tom hadat,pretoze to nerad priznavam, ale mas pravdu...koli tomu chcem vyskusat BMW.Chcel som namiesto mojho B5,5 kupit B6, uz iba s toho dovodu lebo na fore poznam vsetkych a nechcel som na VW fore vytrcat s BMW,ale ako som si presiel vasu stranku,tak mavate tiez dobre akcie a stretnutia a nebojim sa o to, ze by som sa nezaradil.Myslim si,ze ste uplne v pohode a radi prijmete noveho clena,co sa bude zucastnovat ozran akcii
stinger111 napísal:No ved prave, ze zatial som tu moznost nemal.Teda viezol,ale to boli auta okolo 96-97 rocniky.Auto ako mercedes, audi dennodene,ale BMW nie.Mozno tam bude ten problem,ze sa proste nedokazem rozhodnut, lebo som to nemal moznost soferovat.