... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pepo286

Pondelok, 1. Decembra 2008, 14:42

v KE lubili merat ako sa prichadza z MI alebo PO a vchadza sa na juzny obchvat (Juzne Nabrezie) .. je tam este 60ka ... ako je ten most tesne pred tym ako zacne 80ka .. vyletis cez horizont a uz si na fotecke ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

jani
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 1. Decembra 2008, 17:03

VK-zelena Fabia s BB spz,nenapadne odparkovana,alebo pocas jazdy meria...zatial som ich vzdy vymakol :lol:

Gary

Pondelok, 1. Decembra 2008, 17:27

Na vyjazde z Martina smerom na RK.Stávajú pri Slovnaftke.Potom často meraju na vyjazde zo Sučian smerom na RK-je tam povolená 70-ka kvôli vyjazdeným koľajam

alu

Utorok, 2. Decembra 2008, 19:41

V PN za vyjazdom z dialnice pri Fuelke. Najcastejsie biela Octavia.
Dokonalost sa da opisat vela slovami alebo aj jednoducho skratit ´´BMW´´

Kto neskoro brzdi,ide dlhsie rychlejsie!!!
Best Motor Worldwide!
Bavarian Machine on Wheels!
Bavarian Murder Weapons!

Zelo ZH

Utorok, 2. Decembra 2008, 20:20

pani a co tak Ziar nad Hronom - Nitra pri ZM za slovnaftkou.... je tam 60 kvoli tej pumpe a tam su skoro denne a vedia tam vydrzat aj 10 hodin a to si nerobim vobec srandu.....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

stepho
Auto: E46
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 2. Decembra 2008, 21:02

...ja som mal tu cest stretnut sa s mobilnym radarom vcera za NM smerom na TN, tentokrat to bolo za dvojku. ///...aj tak nechapem, ak mi ukazu fotku mojho auta spredu a v hornej, alebo dolnej casti obrazovky je zaznamenana rychlost, aky to je vlastne dokaz? ...ved v prevadzkovom programe ako v software tohto zariadenia sa urcite da pole vypisanej hodnoty momentalnej rychlosti takisto prepisat,ako napriklad datum, cas, atd.., nie? ...ved fotka ako dokaz je len screenshot momentalneho fotografickeho zaznamu, takze nie je mozne z nej identifikovat skutocnu rychlost, ved je to len bitmapovy obraz, ziadne vektory, cas, poveternostne podmienky, teda cinitele, ktore zodpovedaju za vyslednu hodnotu, v tomto pripade prekrocenia rychlosti.. Podla mna fotka nemoze byt dokaz viny, az video danej situacie pokladam za preukazatelny dokaz. ///...o odchylkach mobilneho meracieho zariadenia, ktore su ovplyvnene faktormi vonkajsieho prostredia, poveternostnych vplyvov, stavu vozovky, ako aj stavu vozidla, v ktorom je umiestneny, som este nerozmyslal.. :roll:
Naposledy upravil/-a barabas v Sobota, 24. Januára 2009, 23:19, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: bold

pepo286

Utorok, 2. Decembra 2008, 21:31

stepho napísal:
...ja som mal tu cest stretnut sa s mobilnym radarom vcera za NM smerom na TN, tentokrat to bolo za dvojku. ///...aj tak nechapem, ak mi ukazu fotku mojho auta spredu a v hornej, alebo dolnej casti obrazovky je zaznamenana rychlost, aky to je vlastne dokaz? ...ved v prevadzkovom programe ako v software tohto zariadenia sa urcite da pole vypisanej hodnoty momentalnej rychlosti takisto prepisat,ako napriklad datum, cas, atd.., nie? ...ved fotka ako dokaz je len screenshot momentalneho fotografickeho zaznamu, takze nie je mozne z nej identifikovat skutocnu rychlost, ved je to len bitmapovy obraz, ziadne vektory, cas, poveternostne podmienky, teda cinitele, ktore zodpovedaju za vyslednu hodnotu, v tomto pripade prekrocenia rychlosti.. Podla mna fotka nemoze byt dokaz viny, az video danej situacie pokladam za preukazatelny dokaz. ///...o odchylkach mobilneho meracieho zariadenia, ktore su ovplyvnene faktormi vonkajsieho prostredia, poveternostnych vplyvov, stavu vozovky, ako aj stavu vozidla, v ktorom je umiestneny, som este nerozmyslal.. :roll:

praveze fotka je dokaz dostacujuci .. len na nej musi byt SPZ (ale ani v tomto by som sa s nimi velmi nehadal, bo oni tiez na ranajky seno nezeru) .. a tu rychlost tam doplna to zariadenie samo, to myslim nevedia ovplyvnit .. takisto ako vodomer alebo plynomer je toto zariadenie (radar) zaplombovane a musi prejst ciachovanim ...
ak mas velmi velku naladu hadat sa tak (a ak mas na fotke SPZ) ... mozes si este pytat potvrdenie o vykonani reciachovania .. myslim ze ho vydava ustav legalnej metrologie a u radaru nesmie byt starsie ako pol roka ..
ale neber vsetko co tu pisem ako zakon, uz to dlho nesledujem a medzitym sa to mohlo zmenit ...
Naposledy upravil/-a barabas v Sobota, 24. Januára 2009, 23:20, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: bold

Markoo1
Auto: E46 318d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 2. Decembra 2008, 22:27

Zelo ZH napísal:
pani a co tak Ziar nad Hronom - Nitra pri ZM za slovnaftkou.... je tam 60 kvoli tej pumpe a tam su skoro denne a vedia tam vydrzat aj 10 hodin a to si nerobim vobec srandu.....

Potvrdzujem, to je pre nich zlatá baňa,ale už sa tu raz spomínalo že keď merajú zaparkovaný na súkromnom pozemku tak by mali mať od vlastníka povolenie, a to prilahle parkovisku pri pumpe je predsa v súkromnom vlastníctve. Ale to je už asi maximálna drzosť sa ich potom na to pýtať :lol:
ex E36 325td

pepo286

Utorok, 2. Decembra 2008, 22:31

Markoo1 napísal:
Potvrdzujem, to je pre nich zlatá baňa,ale už sa tu raz spomínalo že keď merajú zaparkovaný na súkromnom pozemku tak by mali mať od vlastníka povolenie, a to prilahle parkovisku pri pumpe je predsa v súkromnom vlastníctve. Ale to je už asi maximálna drzosť sa ich potom na to pýtať :lol:

to ze meraju zo sukromneho pozemku hoc bez povolenia s tym nic nema .. to je medzi nimi a majitelom
.. a okrem toho, Slovensko nie je CSI New York v telke, kde ti mozu najst doma tonu heroinu, ale nic ti nemozu ked nemali povolenie na prehliadku 8)

stepho
Auto: E46
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 2. Decembra 2008, 22:41

pepo286 napísal:
praveze fotka je dokaz dostacujuci .. len na nej musi byt SPZ (ale ani v tomto by som sa s nimi velmi nehadal, bo oni tiez na ranajky seno nezeru) .. a tu rychlost tam doplna to zariadenie samo, to myslim nevedia ovplyvnit .. takisto ako vodomer alebo plynomer je toto zariadenie (radar) zaplombovane a musi prejst ciachovanim ...
ak mas velmi velku naladu hadat sa tak (a ak mas na fotke SPZ) ... mozes si este pytat potvrdenie o vykonani reciachovania .. myslim ze ho vydava ustav legalnej metrologie a u radaru nesmie byt starsie ako pol roka ..
ale neber vsetko co tu pisem ako zakon, uz to dlho nesledujem a medzitym sa to mohlo zmenit ...

...ak vychadza fotka ako zaber z videozaznamu, tak je to uveritelne.. ...len je otazne, ci je povod fotky takyto.. //...ciachovanie poznam, ale co sa tyka jeho pravosti dokladu o reciachovani, to je druha vec... ///...co sa tyka obsluhy pristroja, myslim si, ze sikovnejsi operator vie v systeme "navstivit" kazde pole a tak mu zadat hociaku hodnotu v hociaky cas..>>>> programatori vedia, o com pisem.. Popravde, ide tu o princip. Takze touto pokutou opat podporujem vyvoj mobilnych radarov v nasej krajine. :arrow:

Rudkoo
Kraj: Zahraničie

Streda, 3. Decembra 2008, 08:49

stepho napísal:
...ak vychadza fotka ako zaber z videozaznamu, tak je to uveritelne.. ...len je otazne, ci je povod fotky takyto.. //...ciachovanie poznam, ale co sa tyka jeho pravosti dokladu o reciachovani, to je druha vec... ///...co sa tyka obsluhy pristroja, myslim si, ze sikovnejsi operator vie v systeme "navstivit" kazde pole a tak mu zadat hociaku hodnotu v hociaky cas..>>>> programatori vedia, o com pisem.. Popravde, ide tu o princip. Takze touto pokutou opat podporujem vyvoj mobilnych radarov v nasej krajine. :arrow:

Stepho je čas na Antiradar....Prvá splátka je už zaplatená :lol: :lol: :lol:

MI-KULAS
Kraj: Bratislavský

Fabia

Štvrtok, 4. Decembra 2008, 15:08

Najnovsia v Ba je kratka modra fabia na seneckych znackach a na kufri ma nalepene tie chromove pismenka...Njacastejsie jazdi po petrzalskom obchvate, panonskej a dolnozemskej... A S4 na slovnaftke ako sa vchadza do BA od senca uz kazdy pozna...:)

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 4. Decembra 2008, 17:39

sme f pici parobci.... dnes som videl v zabehu laserovky
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

vladimir87

Štvrtok, 4. Decembra 2008, 21:31

v ruzomberku pokial viem mame len jeden radar- modru fabiu no aj ta dneska mala buracku ked nahanala donaskovu sluzbu pizze bez majakov a skrizila mu cestu :D ...ale nic vazne len taky tukes ...skoda :twisted:

MTZracing

Piatok, 5. Decembra 2008, 07:39

A mame po vtakoch !

Tohoto tyzdna som videl novu techniku v akcii - radar na vysokej trojnozke (podobne ako maju zememeraci), ktory meria rychlost protiiducich aut - ked ho vodic zbada, je uz neskoro.

1 x vo ZV prijazd od ZH - pod nadjazdom veducim do centra
1 x v RS siroky dlhy usek medzi pumpami Slovnaft a Shell - smer od KE

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných