... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
barabas napísal:neviem ci aj pri laserovych, ale pri rameroch ej to tak ze musi byt sekundu pred a po merani ta ista rychlost, inak nesedi meranie, preto nezameraju niekedy ked sa prudko zbrzdi...
v reflektoroch sa to da tiez odhalit, imho, treba is kupit imprezu a strcit to do sania na kapote:DDD
teda ta zmena rychlosti dajme tomu, len ide o to, ze ked ides rychlo a za tebou octaviaTDI a zazu pipa valentin, tak nemozes brzdit, lebo budes mat TDI v riti :)
Jannci napísal:Dneska som siel cestou od Perneka na Rohoznik, vlastne az do Jablonice. a za kazdou dedinou bola cedula nespevnena krajnica 70km/h a podtym bolo ze "RADAR" a pred dalsou dedinou ta tabula bola tiez len siva, akoze koniec. a takto to bolo celu cestu. Moja otazka je, je tam ten radar, alebo nieje? lebo bola burka, tak neviem ci to boli blesky z mrakov, alebo z radarov...
Jannci napísal:Otazka bola, ci tam je radar. pretoze ja som nesiel 90.
A ak tam je, ci snima len kamiony, alebo vsetko co sa hybe
Inak pekna foto
angelfire napísal:
Dakujem :) Ja pochadzam totiz z rohoznika :) Takze tie znacky velmi dobre poznam :) Stacionarne radary tam niesu, ale sem tam su tam hliadky ktore meravaju. Ten napis radar na znacke ma skor preventivny charakter :)