... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pepo286 napísal:nemaju nahodou na clo tabulky ?
bo co si pamatam (ale to bolo dost davno) tak mi vyrubili clo 3000 Sk na reklamne CDcka co mi zadarmo zaslali z USA ... bo oni mali v tabulkach 1CD = 600 Sk ... kamos nedavno kupoval z USA topanky za 3 litre a drbli mu tam clo daco cez liter ... tak teraz neviem ...
k0v1 napísal:a co ti spravia ,ked sa nikdy do tej lokacie nedostanes? auto uz je zaplatene, technicak mas ,zmluvu mas...
BlackMW napísal:tiez si myslim ze fakturu akceptuju iba pokial je doveryhodna a cena na fakture sa vyrazne neodlisuje od trhovej ceny..
inak by to vsetci prehnali cez dalsiu fakturu za korunu a potom doviezli a preclili..
ale to su len dohady, ak ma niekto info z doveryhodneho zdroja ako to naozaj funguje sem s tym
alfi666 napísal:Je to o ludoch... ale ked kupis "pouzite" tak tam sa mozes hadat, ze to naozaj tolko stalo.. samozrejme nikto ti neuveri, ked donesies fakturu na 1000$ za take auto
.... ale 10.000$ by bolo uz podla mna akceptovatelne a dalo by sa ukecat
birki napísal:ak mas znamost na colnici prejde ti aj faktura za 10 korun.
ale colnik nie je vol a ma internet kde si to dokaze pozriet.
posielal som si z CIny airsoftove + ping pongove prislusenstvo a airsoftovy obchod uz mal v ponuke ze som si mohol vybrat kolko percent z ceny chcem na fakture
dal som si 30 percent ceny. na colnici mi dali platit clo z ceny ktoru som platil v cine. Proste colnik si pogooglil a vybafol na mna moje ceny :)
birki napísal:...
posielal som si z CIny airsoftove + ping pongove prislusenstvo a airsoftovy obchod uz mal v ponuke ze som si mohol vybrat kolko percent z ceny chcem na fakture
dal som si 30 percent ceny. na colnici mi dali platit clo z ceny ktoru som platil v cine. Proste colnik si pogooglil a vybafol na mna moje ceny :)