... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
k0v1
Autor témy
Auto: f31 335xi
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Novembra 2008, 11:56

a co ti spravia ,ked sa nikdy do tej lokacie nedostanes? auto uz je zaplatene, technicak mas ,zmluvu mas...

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Streda, 12. Novembra 2008, 13:56

pepo286 napísal:
nemaju nahodou na clo tabulky ?

bo co si pamatam (ale to bolo dost davno) tak mi vyrubili clo 3000 Sk na reklamne CDcka co mi zadarmo zaslali z USA ... bo oni mali v tabulkach 1CD = 600 Sk ... kamos nedavno kupoval z USA topanky za 3 litre a drbli mu tam clo daco cez liter ... tak teraz neviem ...

tiez si myslim ze fakturu akceptuju iba pokial je doveryhodna a cena na fakture sa vyrazne neodlisuje od trhovej ceny..
inak by to vsetci prehnali cez dalsiu fakturu za korunu a potom doviezli a preclili..
ale to su len dohady, ak ma niekto info z doveryhodneho zdroja ako to naozaj funguje sem s tym :P
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

alfi666

Streda, 12. Novembra 2008, 13:59

k0v1 napísal:
a co ti spravia ,ked sa nikdy do tej lokacie nedostanes? auto uz je zaplatene, technicak mas ,zmluvu mas...

No co by spravili? :) poslu ti auto do US ;)... podla mna sa nejedna o vyzdvihnutie a nasledne zbavenie sa zodpovednosti ;)... ale ja som to pochopil tak, ze ti auto daju, ty si to uzijes, potom odovzdas auto, sadnes na lietadlo, vratis sa domov a auto pride za tebou ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

alfi666

Streda, 12. Novembra 2008, 14:01

BlackMW napísal:
tiez si myslim ze fakturu akceptuju iba pokial je doveryhodna a cena na fakture sa vyrazne neodlisuje od trhovej ceny..
inak by to vsetci prehnali cez dalsiu fakturu za korunu a potom doviezli a preclili..
ale to su len dohady, ak ma niekto info z doveryhodneho zdroja ako to naozaj funguje sem s tym :P

Je to o ludoch... ale ked kupis "pouzite" tak tam sa mozes hadat, ze to naozaj tolko stalo ;) .. samozrejme nikto ti neuveri, ked donesies fakturu na 1000$ za take auto ;).... ale 10.000$ by bolo uz podla mna akceptovatelne a dalo by sa ukecat ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

birki
Auto: 540iA touring

Streda, 12. Novembra 2008, 15:39

alfi666 napísal:
Je to o ludoch... ale ked kupis "pouzite" tak tam sa mozes hadat, ze to naozaj tolko stalo ;) .. samozrejme nikto ti neuveri, ked donesies fakturu na 1000$ za take auto ;).... ale 10.000$ by bolo uz podla mna akceptovatelne a dalo by sa ukecat ;)

ak mas znamost na colnici prejde ti aj faktura za 10 korun.
ale colnik nie je vol a ma internet kde si to dokaze pozriet.

posielal som si z CIny airsoftove + ping pongove prislusenstvo a airsoftovy obchod uz mal v ponuke ze som si mohol vybrat kolko percent z ceny chcem na fakture
dal som si 30 percent ceny. na colnici mi dali platit clo z ceny ktoru som platil v cine. Proste colnik si pogooglil a vybafol na mna moje ceny :)
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

k0v1
Autor témy
Auto: f31 335xi

Streda, 12. Novembra 2008, 17:16

birki napísal:
ak mas znamost na colnici prejde ti aj faktura za 10 korun.
ale colnik nie je vol a ma internet kde si to dokaze pozriet.

posielal som si z CIny airsoftove + ping pongove prislusenstvo a airsoftovy obchod uz mal v ponuke ze som si mohol vybrat kolko percent z ceny chcem na fakture
dal som si 30 percent ceny. na colnici mi dali platit clo z ceny ktoru som platil v cine. Proste colnik si pogooglil a vybafol na mna moje ceny :)

presne tak ,ale kdo uz dneska nema znamych hehe

Spionator
Auto: E60 530i xdrive 2009

Streda, 12. Novembra 2008, 19:33

birki napísal:
...

pokial je cena na fakture do 28.62usd( cena sa meni podla kurzu, ale ze vraj od decembra ma byt 150usd ), tovar nepodlieha colnemu jednaniu a okamzite sa dorucuje, to znamena ze colnik ani nepozera zasielky, ak je cena vyssia, tovar sa preclieva podla prilozenej faktury... nasim colnym deklarantom je to aky je to skutocnosti tovar jedno, oni vychadzaju z hodnot na fakture...napr, minule dosla zasielka v hodnote 199usd z vietnamu, ked som ju otvoril s c.deklarantom, vo vnutri bol 2x high end zosilovac, po vygoogleni jeden stal na slovensku 119000sk....a deklarant vychadzal z ceny na fakture.....

takto je to u nas vo Fedex.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 232 neregistrovaných