... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Lucushka23

Utorok, 21. Októbra 2008, 22:22

k tym stopkam len tolko... ked by mi tu uz alfi bral vodicak... to ze je to v zakone a predpisoch no co uz je to tam... ale zoberte si ze by stopky neboli vobec, co by ste robili? neleteli by ste do kazdej krizovatky kolko to auto da ze? no a kto to robi tak taky to bude robit odhliadnuc od toho jaky kus pechu tam je...

ak do krizovatky vidim tak idem ak nevidim zastanem a je jedno co tam je a brat vodicak za stopku ci uz opodstatnena je alebo nieje je to iste akoby mali brat vodicak za daj prednost v jazde... ked mate dat prednost v jazde znamena /laickz/ ze idete posledny do krizovatky... cize v mojom chapani to ma uplne rovnake opodstatnenie... skor by som brala vodicaky za take ako ze do krizovatky mozes vojist az ked vies ze ju mozes celu prejist tj neostat v kolone az do stredu krizovatky (bajkalska v BA kazdy den 2x)

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

hmm

Utorok, 21. Októbra 2008, 23:22

Každý človek si vie uvažiť čo môže a čo nie a pre tych čo to uvažiť nevedia, to uvážia často dopraváci....ak sa niekde dá tabula STOP tak asi má svoje opodstatnenie....aj keď sa občas stane že ju daju tam kam netreba,ale keď ju tam už dajú tak to je z dovodu, že tá križovatka je buď nepriehladná,alebo rušná.....ked si človek uváži že ti tá sekunda dve čo postojíš na STOPKE može zachániť minimálne kejhák a poprípade auto tak si myslim že to nieje až taká dlhá doba si tam zastaviť.....neviem koľko z nás by si potom nebúchalo hlavu kedy do vás niekto najebkallll len preto že ste nezastavili, len to by bolo už neskoro....ale každý si jazdíme tak ako chceme a mame svoj osud a osud druhych v rukách......a pre tych nepoučitelných tu davam link na pár pekných zaberov po ktorych človekovi nieje všetko jedno...... 8) 8)

http://chcizit.cz
http://www.stastnevdovy.cz/videa/auto-moto.html
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Októbra 2008, 23:28

jararak napísal:
wajco takych ako ty bolo z okolia kosic dost a napriklad krizovatka pri vydymenom arzenaly mas viditelnost mozno 5 km, ale ked tamad ide strieborne auto bez svetiel tak za jazdy si ho nevsimnes, garancia ze to auto ide pod 130 je nulova.

moj sused by o tom vedel vela rozpravat.... to je presne pripad o ktorom si myslia, ze STOPka je zbytocna... viditelnost - teoreticka subjektivna- je mozno kilometer, realna asi 150m... kazdy ide minimlane kilo, vratane kamionov

alfi666

Streda, 22. Októbra 2008, 08:29

Lucushka23 napísal:
... a brat vodicak za stopku ci uz opodstatnena je alebo nieje je to iste akoby mali brat vodicak za daj prednost v jazde...

Ten vodicak sa berie aj za Daj prednost v jazde ;) heh.. je to to iste ako STOPka... len STOPku lahsie dokazuju policajti, lebo ti povedia, ze si uuuplne nezastala ;)

A ja ti ten vodicak brat nechcem :P... kto by nosil Palza na stretka? :D
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Lucushka23

Streda, 22. Októbra 2008, 08:33

alfi666 napísal:
A ja ti ten vodicak brat nechcem :P... kto by nosil Palza na stretka? :D

to neviem :) vcera prehlasil ze somnou sa uz vozit nebude :-D

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Streda, 22. Októbra 2008, 18:34

ku stopkam - suhlas, ze niekedy su zbytocne.. v podstate zastavujem, ale urcite som niekedy nezastavil na 0km/h, napr na exite z dialnice ked valim do Brna a idem do Drietomej.. po vyjazde z dialnice je stopka, brzdim, brzdim, niekedy takmer uplne zabrzdim - ALE mam prehlad, nikoho a nic neohrozujem, moja rychlost je mozno 2km/h, idem do krizovatky.. je to na papiere? podla niekoho ano, podla niekoho nie.. podla mna je stopka o prehlade, ale urcite su miesta kde ma na 100% opodstatnenie (vid prispevok od Max-Maxa).. a to su situacie, ktore by si mal vodic uvedomit.. takze poucenie - pri soferovani myslite :D
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

tomasmad

Sobota, 25. Októbra 2008, 07:57

tie stopky maju svoj vyznam. myslim ze ta sekunda nikoho nevytrhne z biedy a uz su cesty aj tak dost plne. ja tiez nestaviam na vsetkych stopkach (teoreticky) ale mam cerstvy priklad aky su ludia tupani:

poprch. vencim si, idem popri ceste len tak so psom a prechadzam cez vychod z parkoviska. vidim ze ide vychadzat modre clio. ide akosi rychlejsie tak radsej zastanem. boha mu jebem dobre ze mi po prstoch nepresiel.
vyletel na cestu ako sarkan a chudatko FELICIA ,co sla predpisovo po hlavnej ceste, dobre ze sa nepokakala ked mu vybehol. kolesa vsetky styri v smyku. LTT. truba. pohundral som si ze aky chobot a vsetci spokojny.

ci ze aj keby davali na krizovatky rampu tak aj tak sa najde nejaky keket
co ju obide! :idea:
BMW 318iS coupe e36 fialova metlicka EX
Gilera FX125 Runner
Obrázok
Obrázok

Zelo ZH

Sobota, 25. Októbra 2008, 17:20

no nedalo mi nechat tuto temu nepovsimnutu, kedze patrim medzi ludi co maju na flojdov svoj nazor a dobri zrovna nieje.... Jazdim rocne okolo 150 tisic km po slovenskych cestach a moj zoznam nezmyselnych stopiek, plnych ciar a kadejakych inych tabul by bol na knihu.... a nezmyselknych policajnych kontrol a umiestneni radarov na dalsie vydanie... Ako nech mi niekto vysvetli, preco nasipolicajti meravaju 20m pred tabulov koniec obce, ktora jepostavena asi kilometer za mestom???? kvoli bezpecnosti???? picu, kvoli peniazom.... to iste za pumpov pri ZM a tak dalej 1000 nezmyselnych miest a kontrol po nasich rozjebanych cestach.... nech mi hovori kto che, co chce, nasi flojdi idu po prachoch a dokazovani si moci.... presne vcera som mal jednu osobnu skusenost s jednym policajtom.... nanestasti mi je to znami, ale ked mal vipite, typicky fizel co si v zivote neprizna chybu, ale kamaratom vybavuje vodicaky zobrate za alkohol.....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

armando
Auto: E39 528i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 4. Novembra 2008, 23:30

vsak pockajte ked z vas niekoho zastavim na obchvate :)))
BMW 528i 193 PS automat

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Streda, 5. Novembra 2008, 08:18

armando napísal:

Nahodou ja by som sa potesil :) Len dufam ze ma spoznas este :lol:

Je vela miest z nezmyselnymi stopkami. Cez jednu jazdim dennodenne ale vzdy zastavim. Mam zo seba lepsi pocit :roll: :lol:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Streda, 5. Novembra 2008, 08:18

armando napísal:

Dufam ze len sukromnym vozidlom nie sluzobnym :wink:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Streda, 5. Novembra 2008, 10:00

Mama kúp mi radar
nič a nič ma nebaví
antiradar už nechcem
ten to nespraví

Budem mat foto
svoje bavo na ňom chcem

:D
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

armando
Auto: E39 528i

Streda, 5. Novembra 2008, 12:48

rozmyslal som, ze ako vam spravit fotky na radare a nasledne vytlacit, lenze nech trapim hlavu ako chcem, nejde to, kazda fotka s vysokou rychlostou keby bola nevyriesena, tak mam po..ci, skoda :))). V sobotu meram od rana do vecera na obchvate, cize clenovia maju zelenu :))). Goose, jasneze ta spoznam :))) a mimo ine, asi budem mat do buducna k tebe jednu mensiu prosbu o pomoc kedze mas rovnaky obsah auta ako ja :))), ale to az o tom potom :))) A Maros, mam aj ja zlavu v tom obchode so suciastkami?
BMW 528i 193 PS automat

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Streda, 5. Novembra 2008, 12:50

Hehe jasné. Pomôžem ak budem vediet :wink:

//cize clenovia maju zelenu// -ideme sa fotiť? :twisted:
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

mara019
Auto: ex36 318,36 328CI,

Streda, 5. Novembra 2008, 13:26

taj hor sa na obchvat a armando ja us mam nove afto tak dufam ze ma spoznas heheh

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Fuxxo a 223 neregistrovaných