... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal::D no napr. ja viem aj o neopodstatných stopkách... na pár križovatkách v meste kde mám rozhlad na polovicu uliceale osobne i tak zastavujem.
alfi666 napísal:Mimonikto netvrdi, ze neexistuju... mas vsak moznost napisat na obvodny urad dopravy otazku, ze z akeho dovodu je tam STOPka ked bla bla bla ...a povies 10 dovodov preco netreba
a pockas si na ich vyjadrenie
Alebo tam rovno chod a spytaj sa ich
jararak napísal:ano ja stojim na kazdej, pretoze som este nevidel stopku ktora nema opodstatnenie, mimoto sa mi celkom paci moj vodicak aj ked ta fotka vyzera dost na <>. aspon si tu mozu ludia urobit obraz o tebe a tvojich myslienkovych pochodoch.
alfi666 napísal:To je akoze frajerina?? nezastat na STOPku??
STOPka je stopka... podla zakona musis uplne zastavit, tj,kolesa sa nemozu tocit....
Netvrdim, ze zastanem na nulu vzdy... pretoze pri niektorych si mozes dovolit ist 3-5km/h..... Ale prehliadnut STOPku???... to hadam nie...
Je to najnebezpecnejsie ohrozenie premavky ake moze byt - nedat prednost v jazde!
Zato by som bral vodicak a nikdy nevratil!!
A netahajte sem, ze ci je ta znacka polozena spravne alebo nie, ci je vyhlad alebo nie... vy ste tu tusim odbornici na dopravu ked to dokazete posudit?
Ked mate tu STOPku na ceste, kde prejdete 10x denne a viete, ze vyhlad tam mate dostatocny nato aby ste nezastavili, tak zrejme nezastanete uplne na nulu... ale uplne ignorovanie STOPky... vodicak.. bez vyjednavania...
Nepokusajte osud, lebo raz nedate prednost kamionu... a to bude mat fatalne nasledky
jararak napísal:pepo286 ja myslim ze ta z teska je sice dost na huja no ma opodstatnenie, debili by potom nestihali brzdit z kopceka keby im nieco vybehlo od baumaxu a mozno aj ty zabrzdis ale keket za tebou nie. to ked si si bol kupit rano o 2 daco po diske pod zub ano pokusa ma tam nezastat lebo prazdno, ale zase tych 5 sekund je prave ta doba co mi vie poznacit zivot ci uz vodicak a par korun, alebo len tych 5 sekund alebo zivot na vozicku napr.
jararak napísal:pepo286 ja myslim ze ta z teska je sice dost na huja no ma opodstatnenie, debili by potom nestihali brzdit z kopceka keby im nieco vybehlo od baumaxu a mozno aj ty zabrzdis ale keket za tebou nie. to ked si si bol kupit rano o 2 daco po diske pod zub ano pokusa ma tam nezastat lebo prazdno, ale zase tych 5 sekund je prave ta doba co mi vie poznacit zivot ci uz vodicak a par korun, alebo len tych 5 sekund alebo zivot na vozicku napr.
wajco takych ako ty bolo z okolia kosic dost a napriklad krizovatka pri vydymenom arzenaly mas viditelnost mozno 5 km, ale ked tamad ide strieborne auto bez svetiel tak za jazdy si ho nevsimnes, garancia ze to auto ide pod 130 je nulova.
Wajco napísal:To miesto nepoznám, takže neviem. Ale keď je to meisto vydymené a to auto tam nevidieť, tak asi ťažko tam je dobrá viditelnosť. A ak nie je dobrá viditelnsoť, tak stojím aj bez stopky, ako som už písal vyšie. A dobre že poukazuješ na svetlá. Ja svietim stále celý rok, bohužial sa nájdu aj taký, čo si myslia že to je zbytočné.
ice.blade napísal:v blave dostanes pokutu za cokolvek... 40cina na 2 metre co tam bola krizovatka a naschval tu 40nu merali... namerali ma 63 a hned isli po papieroch... pekne svinstvo a keby len toto... ale tak musia z niecoho zit heh
speki napísal:Mna dnes chitily v mlinskej. Namerali mi 83 a tiez chcely papiere. V tuneli som zistil za mi nesvietia svetla tak som odbocil ze si vymenim poistku a tie kur.. tam boly a meraly. Nenapadlo ma ze tam je 60ka. Bol som slusny a mal som to za liter.