... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 21. Októbra 2008, 09:46

ja tiez zastavujem na stopkach... maju svoj dovod ale sem tam napr ked nebol este vo vrakuni ten velky kruhac pri moste tak tam bola cedula daj prednost a podtym stop 200m cedula stop neviem kde ked som ju nevidel a nevsimol som si ani tu malu cedulku len daj prednost tak som isiel a hned pacifikatori zamnou :) ako da sa tam ist v poho je to dost prehladne ale tak mohli by znacky pekne umiestnit aby ich clovek videl hned...

alfi666

Utorok, 21. Októbra 2008, 09:46

Mimo napísal:
:D no napr. ja viem aj o neopodstatných stopkách... na pár križovatkách v meste kde mám rozhlad na polovicu ulice :roll: ale osobne i tak zastavujem. :?

Mimo ;) nikto netvrdi, ze neexistuju... mas vsak moznost napisat na obvodny urad dopravy otazku, ze z akeho dovodu je tam STOPka ked bla bla bla ...a povies 10 dovodov preco netreba ;) a pockas si na ich vyjadrenie ;)

Alebo tam rovno chod a spytaj sa ich ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

stanco1
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Októbra 2008, 11:59

alfi666 napísal:
Mimo ;) nikto netvrdi, ze neexistuju... mas vsak moznost napisat na obvodny urad dopravy otazku, ze z akeho dovodu je tam STOPka ked bla bla bla ...a povies 10 dovodov preco netreba ;) a pockas si na ich vyjadrenie ;)

Alebo tam rovno chod a spytaj sa ich ;)

A ja ti poviem co sa stane...nic.
Prosim jeden pripad kedy na podnet obcana bolo zmenene dopravne znacenie (nemyslim pripad ked daju zakaz vjazdu k tvojmu domu apod.).
A zastavat nazor, ze su to ucene hlavy a rozumeju tomu nehodlam- vid. nova krizovatka v Ziline pri Solinkach :roll: matka bozia, nova krizovatka, navrhnuta ucenymi hlavickami a taky chaos, ked tade ide niekto cudzi tak nemoze vediet kde je sever...auta rostrusene po celej krizovatke, ne prednost sa sere lebo niekedy by to bolo na rucnu brzdu, vypnut motor a pockat kym sa zotmie. Ked idem od metra nikdy nevie ci ma nejebne ktosi sprava. ked idem od vahostavu neviem ci ma netrafi ktosi od metra...atd.
E36 2,8i tour,M-paket,svor,kozene fotelky, temp,siber,OBC, LPG stag
E36 1,8i tour,fotelky,svihadla, LPG stag
E30 2,5i 2door,anatom kozka,svor

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Utorok, 21. Októbra 2008, 16:02

jararak napísal:
ano ja stojim na kazdej, pretoze som este nevidel stopku ktora nema opodstatnenie, mimoto sa mi celkom paci moj vodicak aj ked ta fotka vyzera dost na <>. aspon si tu mozu ludia urobit obraz o tebe a tvojich myslienkovych pochodoch.

Môj myšlienkový pochod spočíva v tom, že keď vidím dostatočne včas, že z ďaleka nič nejde a za mnou je šóra aút, tak tam nebudem stáť a zdržovať premávku. Samozrejme na križovatkách, kde zastaviť treba zastavím, aj keď tam stopka nie je. V Nitre je takých miest dosť, kde je stopka uplne na chuja a nemá opodstatnenie a naopak, tam kde ju treba nie je. A ešte to, že raz pár rokov dozadu idem s ocom z parkoviska od NAYu a už len máva a pýta sa oca či si nevšimol tú stopku, bolo to za 500sk. Zauímavé je to, že teraz tam už stačí aj daj prednosť v jazde. Takže o tých opodstatnených stopkách by sa dalo poelmizovať.
Naposledy upravil/-a Wajco v Utorok, 21. Októbra 2008, 17:15, upravené celkom 1 krát.

Wajco

Utorok, 21. Októbra 2008, 16:21

alfi666 napísal:
To je akoze frajerina?? nezastat na STOPku??

STOPka je stopka... podla zakona musis uplne zastavit, tj,kolesa sa nemozu tocit....
Netvrdim, ze zastanem na nulu vzdy... pretoze pri niektorych si mozes dovolit ist 3-5km/h..... Ale prehliadnut STOPku???... to hadam nie...

Je to najnebezpecnejsie ohrozenie premavky ake moze byt - nedat prednost v jazde!
Zato by som bral vodicak a nikdy nevratil!!

A netahajte sem, ze ci je ta znacka polozena spravne alebo nie, ci je vyhlad alebo nie... vy ste tu tusim odbornici na dopravu ked to dokazete posudit?
Ked mate tu STOPku na ceste, kde prejdete 10x denne a viete, ze vyhlad tam mate dostatocny nato aby ste nezastavili, tak zrejme nezastanete uplne na nulu... ale uplne ignorovanie STOPky... vodicak.. bez vyjednavania...

Nepokusajte osud, lebo raz nedate prednost kamionu... a to bude mat fatalne nasledky :roll:

No šak si napísal v podstate to čo ja, že nie vždy zastavíš. Takže ty si akože frajer, keď nezastavíš na stopku? A nejak sa mi nezdá, že by som napísal niečo také, že tam kde je stopka sa tvárim ako na hlavnej, samozrejme že dám prednosť!!! Ja len tvrdím, že namiesto veľa 6uholníkov, by stačil aj trojuholník. A vysvetli mi prosím ťa, aké stupne ignorovania stopky existujú. Ja viem totiž len o dvoch a to buď ju dodržíš, alebo nie. Či už ideš 2km/h, alebo 20km/h, stopku si nedodržal. Takže podľa tvojej teórii (za ignorovanie stopky-vodičák) by si mal asi odovzdať vodičák.
Naposledy upravil/-a Wajco v Utorok, 21. Októbra 2008, 17:24, upravené celkom 1 krát.

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 21. Októbra 2008, 17:20

pepo286 ja myslim ze ta z teska je sice dost na huja no ma opodstatnenie, debili by potom nestihali brzdit z kopceka keby im nieco vybehlo od baumaxu a mozno aj ty zabrzdis ale keket za tebou nie. to ked si si bol kupit rano o 2 daco po diske pod zub ano pokusa ma tam nezastat lebo prazdno, ale zase tych 5 sekund je prave ta doba co mi vie poznacit zivot ci uz vodicak a par korun, alebo len tych 5 sekund alebo zivot na vozicku napr.

wajco takych ako ty bolo z okolia kosic dost a napriklad krizovatka pri vydymenom arzenaly mas viditelnost mozno 5 km, ale ked tamad ide strieborne auto bez svetiel tak za jazdy si ho nevsimnes, garancia ze to auto ide pod 130 je nulova.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

pepo286

Utorok, 21. Októbra 2008, 17:30

jararak napísal:
pepo286 ja myslim ze ta z teska je sice dost na huja no ma opodstatnenie, debili by potom nestihali brzdit z kopceka keby im nieco vybehlo od baumaxu a mozno aj ty zabrzdis ale keket za tebou nie. to ked si si bol kupit rano o 2 daco po diske pod zub ano pokusa ma tam nezastat lebo prazdno, ale zase tych 5 sekund je prave ta doba co mi vie poznacit zivot ci uz vodicak a par korun, alebo len tych 5 sekund alebo zivot na vozicku napr.

njn ... ja si zo stopiek srandu nerobim ... vdaka jednej uz som tu nemusel byt ked brat nezastal na stopke a ako spolujazdec som schytal naraz z prava .. nastastie vetsina energie isla do prednej pravej napravy .. pol metra dalej a min. som na voziku ... a nebola to ziadna frajerina ani neskusenost, proste unava a zopar dasich hlupych okolnosti ... proste to tak vyslo ..
E46 320D Touring 100kW (2001)

Wajco

Utorok, 21. Októbra 2008, 17:51

jararak napísal:

wajco takych ako ty bolo z okolia kosic dost a napriklad krizovatka pri vydymenom arzenaly mas viditelnost mozno 5 km, ale ked tamad ide strieborne auto bez svetiel tak za jazdy si ho nevsimnes, garancia ze to auto ide pod 130 je nulova.

To miesto nepoznám, takže neviem. Ale keď je to meisto vydymené a to auto tam nevidieť, tak asi ťažko tam je dobrá viditelnosť. A ak nie je dobrá viditelnsoť, tak stojím aj bez stopky, ako som už písal vyšie. A dobre že poukazuješ na svetlá. Ja svietim stále celý rok, bohužial sa nájdu aj taký, čo si myslia že to je zbytočné.

pepo286

Utorok, 21. Októbra 2008, 18:08

Wajco napísal:
To miesto nepoznám, takže neviem. Ale keď je to meisto vydymené a to auto tam nevidieť, tak asi ťažko tam je dobrá viditelnosť. A ak nie je dobrá viditelnsoť, tak stojím aj bez stopky, ako som už písal vyšie. A dobre že poukazuješ na svetlá. Ja svietim stále celý rok, bohužial sa nájdu aj taký, čo si myslia že to je zbytočné.

... tym 'vydymenym' miestom myslel to ze arzenal bola diskoteka ktora cca 5 - 6 rokov do zadu zhorela do tla ...

Wajco

Utorok, 21. Októbra 2008, 18:11

pepo286 napísal:
... tym 'vydymenym' miestom myslel to ze arzenal bola diskoteka ktora cca 5 - 6 rokov do zadu zhorela do tla ...

Veď vravím že to tam nepoznám:)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

hmm

Utorok, 21. Októbra 2008, 19:03

Nieje macherstvo nedodržovat predpisy,ale ich dodržovať!!! Ja tiež rad jazdím rychlo,ale len tak kde viem že možem...neprekračujem rychlost v blizkosti škol a škôlok.:-.)))))a občas aj tu plnu prejdem,ak je dobry vyhlad a je zle nakreslena.....ved sa im ani nemožeme diviť, že občas sa netrafia, ked ich maluju tolko..:-))) 8) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

speki

Utorok, 21. Októbra 2008, 19:04

ice.blade napísal:
v blave dostanes pokutu za cokolvek... 40cina na 2 metre co tam bola krizovatka a naschval tu 40nu merali... namerali ma 63 a hned isli po papieroch... pekne svinstvo a keby len toto... ale tak musia z niecoho zit heh

Mna dnes chitily v mlinskej. Namerali mi 83 a tiez chcely papiere. V tuneli som zistil za mi nesvietia svetla tak som odbocil ze si vymenim poistku a tie kur.. tam boly a meraly. Nenapadlo ma ze tam je 60ka. Bol som slusny a mal som to za liter.
e39 528iA 99r

ice.blade

Utorok, 21. Októbra 2008, 19:12

speki napísal:
Mna dnes chitily v mlinskej. Namerali mi 83 a tiez chcely papiere. V tuneli som zistil za mi nesvietia svetla tak som odbocil ze si vymenim poistku a tie kur.. tam boly a meraly. Nenapadlo ma ze tam je 60ka. Bol som slusny a mal som to za liter.

to mam kusok od worku... tam meravaju snad kazdy druhy den pekne sa schovaju za zvukovu stenu ci co je to ak odbacas zo sitiny a beru do radu... mna tam nastastie este nerafli :)

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Utorok, 21. Októbra 2008, 19:49

aj tak by ma zaujmalo koho to este okrem mna zastavili.... jaku otazku mi polozili.... ze ci sme sa nahanali (:

pepo286

Utorok, 21. Októbra 2008, 21:31

coWon napísal:
aj tak by ma zaujmalo koho to este okrem mna zastavili.... jaku otazku mi polozili.... ze ci sme sa nahanali (:

situacia: Radarova kontrola
Policajt: 'Kam ste sa tak ponahlal?'
Vodic: 'Tu vam som tisic korun niesol' :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 219 neregistrovaných