... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
luky2208 napísal:Co sa tyka remena, ten uz treba menit. Ale to trasenie sa mi zda take dost intenzivne, aj ked sa pozriem do spetaku, tak vydim ako sa trasie auto. Skusim to vystriehnut tak ako vravis, ked to zacne robit tak pozriem ten remen. Roby to len ked je auto uz zohriate, ale nie vzdy a vacsinov az tak po 2minutach volnobehu. Rozmyslam ci by to ale nemohlo byt aj tym cerpadlom. Vravel si ze predtym pridieralo cerpadlo. Ako sa prejavuje pridieranie cerpadla, a aky aditiv treba pridavat. Ja som tam pridaval ten co sa pridava cez zimu. Robil som dobre? alebo tam bolo treba pridavat uplne iny druh aditivu? Este ktomu zlyhavanu valcov: Skusenost mam len z 4valcovym motorom 1.9D renault, tam ked vynechaval valec, tak to trasenie bolo intenzivnejsie ako toto na BMW. Tak isto ked som na 1.9D mal zle vstrekovanie nafty po mojom amaterskom pretesneni cerpadla (ale nakoniec som to vsetko sam nastavil a islo to ok) tak mi zacalo triast motor az ked som plyn pridal, ale to bolo oproti tomuto neprijemne trasenie. Vydim to teda najskor na ten remen, a dufam ze to bude tym.a ozaj sa ti trasie celé auto ako keby vynechaval 1 valec alebo len cítiš také rezonovanie. ak len to druhé tak to nechaj natočené a pozry na napínák klynoveho remena ak sa bude triast ako šialený tak to počuješ prave to a je to citit aj na kasni aj ked sedýš vo vnutry. je to choroba TDSka,nový ti vydrží cca1 rok.
luky2208 napísal:Aj ja zacinan mat take podozrenie, zatial sa mi ale nezdaju dake problemi s tymi retazmi, ale urcite by som to chcel dat asi po zime vymenit, potom by som sa ti ozval, a dako by sme sa dohodli, lebo predsalen to dam niekomu kto sa zameriava na BMW, ako niekomu kto robil skodu MB a bude mi tvrdit ze to vieposleduj to.tu prysadu som tomu pred tebou povedal presne akú a kde ju kupy,vravel si že auto šlo dobre ked si ho kúpil. ty si to potom prestal davat alebo ako?.Mal tam problem že tam natankoval neaký sajrajt a na volnobeh mu to išlo ako traktor,po naliati tej prysady sa to polepšilo a šlo to opet dobre ale pryšiel povedat po čase že sa mu ten motor opet neako nezdá,mal prýst no už nestihol a predal to.mam take podozrenie že tam bude v dochodku aj čerpadlo aj retaze
luky2208 napísal:Na internete som nasiel test aditiv, tak ho tu davam pre prípad ze by mal niekto zaujem http://www.41.cz/vif/doc/test_aditiv.pdftreba to davať pry každom tankovaní lebo na slovensku neexistuje dobrá nafta.