... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

alfi666

Pondelok, 20. Októbra 2008, 21:06

Lucushka23 napísal:
a nejak ani neviem jak vzdy prehliadam STOPky :-D

toto je fakt zly vtip :roll: zato by som bral vodicak a nikdy v zivote ho nevratil... horsie ako ist 200 cez mesto podla mna...
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

ieSko
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 20. Októbra 2008, 22:43

stanco1 napísal:
Mas nejake osobne skusenosti su placanim flojdov? Ja nie a myslim si, ze sa to tyka mensiny z radov zelenych.

Hakliva tema na verejnu debatu, ale tvarme sa ze mam... ...a v podstate sa nestazujem, len konstatujem ...ja len aby sa tema neuberala smerom k premiam ked o ne vobec nejde...

...nebudem si dalej kazit vecer, len som sa proste nezdrzal nereagovat k teme...
Sranda musí byť aj keď fotra vešajú.. :)

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Pondelok, 20. Októbra 2008, 23:36

este ma tak napadlo raz si idem od klieta po obchvate nikde nikto nekontroloval som si rychlost a pozeram zamnou dopravaci... tak ma zastavili hned po papieroch ked som isiel 106 na 80ke... ako ok berem len to ze predtym nez som isiel od toho klienta som videl ako neaky soplavy typek co to malo ledva vodicak ozraty nastupil do neakeho cierneho SUVcka a klatil si to pekne rychlo medzi autami po parkovisku... hold smola :) ale skor by mali brat cestnych piratov takych co ohrozuju inych aj seba a nie tych co fakt o trosku viac stlacia plyn na rovinkach

barabas
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Októbra 2008, 05:49

ale no tak, toto si preberajte osobne a nie tuna

birki
Auto: 540iA touring

Utorok, 21. Októbra 2008, 07:00

tiez nechapem preco meraju na obchvate o jednej rano.. ked v meste.. lietaju debili tak isto rychlo ako na obchvate a nic sa nedeje
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

TO-BOBO1
Kraj: Nitriansky

Utorok, 21. Októbra 2008, 07:18

birki napísal:
tiez nechapem preco meraju na obchvate o jednej rano.. ked v meste.. lietaju debili tak isto rychlo ako na obchvate a nic sa nedeje

a dalsich 1000 radarov prikupili za 315mega Sk

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 21. Októbra 2008, 07:20

Poviem vám, mať doma dieťa, úver na byt aby som nemusel byvat s manzelkou u rodicov a k tomu dostavat 14.000 mesačne tak aj ja si vezmem uplatky ked bude niekto ponukat.

A co sa tíka toho rozmyslania. Ked vam sef povie v robote ze toto sprav a ty vies ze to je blbost budes mu to vyhovarat? To záleži na tom aký má šéf charakter že? ;)

Poznal som zopár policajtov a okrem toho ze zastavuju auta robili po nociach casto prácu ktorú by asi tí čo na nich kydajú len ťažko boli ochotný robiť. Určite nie za 14.000.

Su medzi policajtami aj dementi a je ich dosť ale...
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

birki

Utorok, 21. Októbra 2008, 08:41

ja len tolko.. ze jeden z najvacsich debilkov u mna na skole... isiel za policajta a jeho super kamarat za vojaka.. obidvaja spravili psycho posutky... a ked sa stretneme stara partia.. a proste zamyslime sa, ze kazdy policajt je taky ako nas kamarat. a bude chciet odomna pokutu, alebo ma zjebavat za to ze krivo parkujem no zbohom..

ale na obranu su aj normalny. a v celku pohodaci..

zastavili ma policajti nespocetne vela krat.. kedze nepijem a vzdy v noci robim sofera.. a mal som len jeden vaznejsi problem s konanim policajta a to bolo v lucenci..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 21. Októbra 2008, 08:44

Jojo presne. Ja to ste. V BA ziaden problem s policajtom (klop klop:) ale v KE hneď prví policajt debil.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Utorok, 21. Októbra 2008, 08:51

alfi666 napísal:
toto je fakt zly vtip :roll: zato by som bral vodicak a nikdy v zivote ho nevratil... horsie ako ist 200 cez mesto podla mna...
Chceš tým povedať, že ty dodržuješ každú inteligentne umiestnenú stopku, pri ktorej je 200 metrový výhlad do všetkých strán?

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 21. Októbra 2008, 08:58

ano ja stojim na kazdej, pretoze som este nevidel stopku ktora nema opodstatnenie, mimoto sa mi celkom paci moj vodicak aj ked ta fotka vyzera dost na <>. aspon si tu mozu ludia urobit obraz o tebe a tvojich myslienkovych pochodoch.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

birki

Utorok, 21. Októbra 2008, 09:01

vcera sa mi stalo to iste... tunel stopka... a ja na mieste spolujazdca a pan sofer si tu stopku nevsimol keby islo auto .. tak dostanem plnu supu z prava...
tiez neinteligetne umiestnenu stopku som este nevidel :)..... asi jedina znacka co dodrzujem sto percentne.. :)
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

pepo286

Utorok, 21. Októbra 2008, 09:08

jararak napísal:
ano ja stojim na kazdej, pretoze som este nevidel stopku ktora nema opodstatnenie, mimoto sa mi celkom paci moj vodicak aj ked ta fotka vyzera dost na <>. aspon si tu mozu ludia urobit obraz o tebe a tvojich myslienkovych pochodoch.

nie ze by som nebol za dodrziavanie STOPiek ... ale s tym umiestnenim niektorych je to funny ... napr. take STOPky ked ides od HyperTesca z parkoviska (na Trolejbusovu) o 2 v noci .. vidis dolava skoro az k Baumaxu ... tiez tam zastanes ? ... a ak hej tak koli bezpecnosti, alebo koli strachu aby nahodou spoza niektoreho bucka nekukali flodji ;)
E46 320D Touring 100kW (2001)

alfi666

Utorok, 21. Októbra 2008, 09:28

Wajco napísal:
Chceš tým povedať, že ty dodržuješ každú inteligentne umiestnenú stopku, pri ktorej je 200 metrový výhlad do všetkých strán?

To je akoze frajerina?? nezastat na STOPku??

STOPka je stopka... podla zakona musis uplne zastavit, tj,kolesa sa nemozu tocit....
Netvrdim, ze zastanem na nulu vzdy... pretoze pri niektorych si mozes dovolit ist 3-5km/h..... Ale prehliadnut STOPku???... to hadam nie...

Je to najnebezpecnejsie ohrozenie premavky ake moze byt - nedat prednost v jazde!
Zato by som bral vodicak a nikdy nevratil!!

A netahajte sem, ze ci je ta znacka polozena spravne alebo nie, ci je vyhlad alebo nie... vy ste tu tusim odbornici na dopravu ked to dokazete posudit?
Ked mate tu STOPku na ceste, kde prejdete 10x denne a viete, ze vyhlad tam mate dostatocny nato aby ste nezastavili, tak zrejme nezastanete uplne na nulu... ale uplne ignorovanie STOPky... vodicak.. bez vyjednavania...

Nepokusajte osud, lebo raz nedate prednost kamionu... a to bude mat fatalne nasledky :roll:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Mimo
Kraj: Trnavský

Utorok, 21. Októbra 2008, 09:40

:D no napr. ja viem aj o neopodstatných stopkách... na pár križovatkách v meste kde mám rozhlad na polovicu ulice :roll: ale osobne i tak zastavujem. :?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných