... všetko o BMW ...

Lilmeth napísal:Termopasta :))))))...... prepajkovanie :))))))) o com to tocis??? A co tam chces prepajkovavat? vies kde je problem, v ktorych komponentoch a preco to nefunguje? prezradim ti velke tajomstvo - prepajkovanim tento modul neopravis..... A termopasta, neviem co to je, ale v tomto module sa nic take nenachadza a ani nepouziva pri jeho oprave. Zabudni na tieto primitivne internetove navody pre primitivnych ludi.....Jasne ze to riesi prepajkovanim dosky,a zrejme termopasta k tomu.urcite nie som prvy ani treti co spomina tento problem,prestane ist displej,ale ten je v poriadku,ja ho mam meneny,isiel prvy vecer,odvtedy nic,problem je v module,a aj tu aj na ceskej stranke vo fore to riesi viac ludi.
Lilmeth napísal:To je individualne. Problemov maju tieto moduly viac druhov..... niektore su lahsie opravitelne a niektore tazsie a aj je mensia spolahlivost.... Ale hlavny problem je ze komponenty ktore tam su, je velky problem zohnat - uz sa xx rokov nevyrabaju a malokde su skladom, takze zhanat ich, alebo zhanat ich v pozadovanej kvalite da niekedy zabrat....Tak a nechce sa Ti opravit 301? 🫣
Ano,pravdou je ze informacie o tom mam len z internetov,a z roznych fór,co presne tam je za problem neviem,pravdepodobne nieco s modulom,na doske zrejme niektore konponent(y), ktore nie su nesmrtelne,asi ani neni divne,ze to po 15+ rokoch odchadza. 🤷♂️ a kolko to predlžilo zivotnost,tie opravy?
Lilmeth napísal:Najprv zacnes tym ze nerozoznas symbol hodin a pomylis si to s volantom....a potom ides cloveka, co ako jediny na SK opravoval CCC moduly, poucovat a tychto veciach?a kedze pises ze sa tam termopasta nepouziva,resp.,ze nevies co to je,tak asi nepouziva,ja som ich 300 neopravil,ale zas taka technologia z buducnosti asi modul na radio z roku 2005 nebude.a co tam take unikatne asi tak moze byt neviem ,vyschnute kondenzatory,graficky čip ktory asi nebude nijaka raketa,podla jednoduchosti menu iDrive,a termopasta je ta ochrana co sa poslednych 20 rokov pouziva na ochraju najmä čipov v zariadeniach ktore su vystavene vyšej teplote ci uz z prostredia v ktorom operuju,alebo zvyšujucej sa postupnym zahltenim operačnej pamate,ako su napr.hracie konzoly.a je uplne bezny revitalizacny úkon taku konzolu raz za 2-3 roky otvorit,vyplachnut izopropylalkoholom napr. ,,vycistit zvysky prachu co neodplavi vyfukanim kompresorom,a kedze ta pasta casom vyschnutim straca ucinok,ochranu pred vysokou teplotou ,tak sa čipy nanovo pastuju,pripadne mozno existuje ekvivalent v podobo nejakej termopasky ci folie.🤷♂️