... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Lilmeth
Autor témy
Auto: Bmw e60 525tdi
Kraj: Nitriansky

Kontrolka volant 00.00.00

Utorok, 10. Decembra 2024, 09:41

Caute,viete mi poradit co znamena zlta kontrolka volant 00.00.00?dikes
Prílohy
20241208_180017.jpg

Observer
Auto: naftove
Kraj: Zahraničie

Re: Kontrolka volant 00.00.00

Utorok, 10. Decembra 2024, 13:35

to nie je volant, ale hodiny.... :roll:
proste nemas nastaveny cas/datum...

Lilmeth
Autor témy

Utorok, 10. Decembra 2024, 15:09

🤣🤣 a teraz ked hovoris,tak mi to pride veru ze to neni volant,ale hodiny .🤣 tak dikes, uz som sa zlakol, ze servo nieco.
Inak klasicky problem e60,displej-modul na idrive..pocul som,ze vraj niekto tie moduly vie dat znova dokopy,nahodou kontakt na neho by som nemohol poprosit?

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 10. Decembra 2024, 15:37

Toto nemusí byť kvôli CCC, auto má možno vysoký odber po zaspati, IBS to registruje a vypne niektoré zariadenia, napr budíky a potom zmizne čas/dátum.... V prvom rade urobiť energy diagnosis...

Lilmeth
Autor témy

Utorok, 10. Decembra 2024, 15:49

Toto je po odpojeni baterky,modul ma problem,ten co asi kazdy skor ci neskor,displej ide nejde ide,nejde vobec,vraj to je modul,a ze niekto to prepajkovava a funguje to,tak keby vieme cislo,budem rad.🙋‍♂️

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 10. Decembra 2024, 18:37

Urcite to vyriesis pajkovanim….Daj to pozret niekomu…E6x rady az na par malickosti nemavaju problem z elektronikou….
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Lilmeth
Autor témy

Utorok, 10. Decembra 2024, 19:54

Jasne ze to riesi prepajkovanim dosky,a zrejme termopasta k tomu.urcite nie som prvy ani treti co spomina tento problem,prestane ist displej,ale ten je v poriadku,ja ho mam meneny,isiel prvy vecer,odvtedy nic,problem je v module,a aj tu aj na ceskej stranke vo fore to riesi viac ludi.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Kontrolka volant 00.00.00  Topic is solved

Piatok, 13. Decembra 2024, 17:31

Lilmeth napísal:
Jasne ze to riesi prepajkovanim dosky,a zrejme termopasta k tomu.urcite nie som prvy ani treti co spomina tento problem,prestane ist displej,ale ten je v poriadku,ja ho mam meneny,isiel prvy vecer,odvtedy nic,problem je v module,a aj tu aj na ceskej stranke vo fore to riesi viac ludi.
Termopasta :))))))...... prepajkovanie :))))))) o com to tocis??? A co tam chces prepajkovavat? vies kde je problem, v ktorych komponentoch a preco to nefunguje? prezradim ti velke tajomstvo - prepajkovanim tento modul neopravis..... A termopasta, neviem co to je, ale v tomto module sa nic take nenachadza a ani nepouziva pri jeho oprave. Zabudni na tieto primitivne internetove navody pre primitivnych ludi.....
V rokoch 2016-2023 som tychto modulov opravil cca 300ks, takze tak trosku viem o com hovorim..... Oprava je len predlzenie zivotnosti, tieto moduly maju vaznu a neliecitelnu chorobu uz od narodenia......

Lilmeth
Autor témy

Piatok, 13. Decembra 2024, 19:02

Tak a nechce sa Ti opravit 301? 🫣
Ano,pravdou je ze informacie o tom mam len z internetov,a z roznych fór,co presne tam je za problem neviem,pravdepodobne nieco s modulom,na doske zrejme niektore konponent(y), ktore nie su nesmrtelne,asi ani neni divne,ze to po 15+ rokoch odchadza. 🤷‍♂️ a kolko to predlžilo zivotnost,tie opravy?

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 14. Decembra 2024, 09:25

Lilmeth napísal:
Tak a nechce sa Ti opravit 301? 🫣
Ano,pravdou je ze informacie o tom mam len z internetov,a z roznych fór,co presne tam je za problem neviem,pravdepodobne nieco s modulom,na doske zrejme niektore konponent(y), ktore nie su nesmrtelne,asi ani neni divne,ze to po 15+ rokoch odchadza. 🤷‍♂️ a kolko to predlžilo zivotnost,tie opravy?
To je individualne. Problemov maju tieto moduly viac druhov..... niektore su lahsie opravitelne a niektore tazsie a aj je mensia spolahlivost.... Ale hlavny problem je ze komponenty ktore tam su, je velky problem zohnat - uz sa xx rokov nevyrabaju a malokde su skladom, takze zhanat ich, alebo zhanat ich v pozadovanej kvalite da niekedy zabrat....

S tym internetom je to tak - nikto, kto ovlada nejaku odbornu pracu a vie opravovat nieco zlozite a tak isto do toho investoval svoj cas a peniaze a aj to opravuje za uplatu, ti o tom nebude vypisovat na internete.... Preco by to robil? Takze na verejnych a neplatenych forach sa o tomto nic nedozvies. Ti co o tom pisu su nie ti, co to opravuju, ale ti co sa len nieco "domnievaju", alebo nieco niekde poculi, ale uz nevedia presne co, kedy a ako.... - kazdy do vysky svojho vlastneho IQ.
Ked uz pisem o tychto forach, obzvlast zaujimave su americke...... Tam najdes a vygooglis akukolvek otazku na akykolvek problem aky sa ti len mohol snivat, akurat ze riesenie nenajdes nikdy ziadne.... Kazdy sa tam len nieco domnieva, popise o tom litanie, ale nikto nevie nic konkretne, co by pomohlo. Kazda takato zahada zostava otvorena..... a aj ked mozno zadavatel temy pride niekedy na pravy problem, vacsinou uz nenapise, takze nikto sa nic nedozvie... :)))
dodatocne ti poslem ss

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní