... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

toner330
Kraj: Trenčiansky

Re: Rady pri kúpe BMW

Včera, 22:43

Ahojte, po roku som tu znova :) naposledy som rozmýšlal nad F30 330xd ktoré ste mi tu vykecali že si ho kúpiť nemám :D Tak plán som odložil ... niečo málo došetril a trochu aj pozmenil výber, snáď rozumnejšie :)

320D xDrive

Je Gčková rada spolahlivejšia ako predošlé F30? A koľko € po na preventívny servis po kúpe nejakého takéhoto kúsku ako je v inzeráte ? :)

Budget som navýšil na 25 tisíc, moja podmienka je adaptívny tempomat a xdrive.

Budem vďačný za každú radu.

MarioDupont
Kraj: Bratislavský

Dnes, 07:53

dve strany dozadu nevidim, ze by ti to tu niekto vykecaval aby si to nekupil, to skor vyzera, ze si si to vykecal sam ked si pocul o 3 tisickach.
a nejako velmi odlisne cislo (smerom nadol) by som ja neocakaval, keby som si to auto kupoval sam. Brzdy, filtre, kvapaliny/oleje (motor, prevodovka, dif), EGR, skontrolovat rozvod, vstreky, podvozok, pravdepodobne nove pneu (a ak by vsetko menovane bolo treba porobit tak za 3000 asi nedas ani s blato-dielmi a cinskymi pneu)

toner330
Kraj: Trenčiansky

Dnes, 13:50

Ano to je pravda, vykecal som si to sám, pretože mi to nedávalo zmysel pri aute so zostatkovou hodnotou 15 tisíc vraziť rovno ďalšie preventívne 3, aby to spoľahlivo jazdilo. Predpokladám, že tu pri nájazde 140 tisíc to bude trochu optimistickejšie. Brzdy, filtre, oleje motor, prevodovka, dif beriem ako samozrejmosť pre kľud v duši a samozrejme aj pneu ako pri každom aute, to ani nepočítam do rozpočtu.

Ale ohľadom rozvodov, vstrekov, podvozku a EGR by ma zaujímalo, ako veľmi sú tieto motory na to náchylné a kedy to reálne očakávať?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných