PeqpeK napísal:nie su dobre, nefunguju, vacsinou tym povodnym nic nie je, treba zistit pricinu preco prestalo regenerovat, v najhorsom pripade dat dpf na cistenie a ide sa dalej
Ahoj! Dakujem za odpoved. Ako to byva, kazdy chce stiahnut kazdeho o peniaze. Tak si pripravujem strategiu, co chciet po lokalnom chalanovi z dielne.
Neviem ci je to mozne povazovat za pricinu, ale v poslednom case som musel robit vela kratkych jazd a je to prvykrat od vyroby auta, co DPFko hlasi problem (rocnik 2007). Jasne, ze treba to napichnut na diagnostiku, ale ake mozu byt priciny ze prestalo regenerovat? Alebo regeneruje, ale nestiha, lebo kratke trasy?
Moze pomoct na silu spustena regeneracia cez diagnostiku? Len kamos vravel ze cely cas treba mat diag so sebou, lebo ked je zapisana chyba, tak to furt vyskoci a treba regen zapnut znova. (Kua mal som od teba vtedy kupit tu diagnostiku co sme si pisali - len to bolo pre kamosa a on si to nakoniec rozmyslel). Je nejaky lacny sposob ako sa napojit na auto a spustit tu diag tak, aby som do toho neplietol mechanika? Lebo isto nebude sediet v aute a jazdit s nim a spustat regen za mna... Ci teda nepoznas nejaku diag napr na telefon s ktorou by sa to dalo...
Druha vec, ked uz by slo DPF na cistenie, oprav ma ak sa mylim, to treba vyfukat kompresorom a potom dat kupat do nejakeho chemickeho nalevu? Potom spreje? Ci spatne vravim?
Tu som nasiel nejake DPF cleanery, vedel by si nieco odporucit?
Dakujem