... všetko o BMW ...
Igmaus napísal:Beriem že si kúpil auto a LPG tam už bolo namontované, ale stále som nepochopil kto si dobrovoľne dá tieto sračky namontovať do auta a ešte za to zaplatí…
Igmaus napísal:Ano kupil som to uz s tym a tiez som maval vyhrady voci tomu ale kym to nemas a nevyskusas si to tak to nepochopis, ked ten system funguje ako ma tak ani nevies ze ides na plyn a s rastucimi cenami pohonnych hmot je to fajn vec ked mozes nieco ustetrit a mat z toho daily karu, ale sto ludi sto chuti, nikomu nazor neberem. Na druhej strane aj ked to tam je namontovane a nechces chodit na plyn tak nemusis, odstavis a vybaveneBeriem že si kúpil auto a LPG tam už bolo namontované, ale stále som nepochopil kto si dobrovoľne dá tieto sračky namontovať do auta a ešte za to zaplatí…
Fuxxo napísal:to je pravda, ale stale musis riesit servis kazdy rok a dve emisne a stresovat ci to prejde alebo nie
Majcino napísal:na stk chodis samozrejme, ale robis DVE emisne (naraz, na jednej kontrole), a musis prejst na obidve. a ver mi ze s tymito motormi byva problemAj ked mas LPG chodis na STK kazde dva roky a vybavis to na jeden raz, mam tam znameho a povedal ze s tymito velkoobjemovymi motormi prerobenymi na LPG nebyva problem 😃
Fuxxo napísal:na stk chodis samozrejme, ale robis DVE emisne (naraz, na jednej kontrole), a musis prejst na obidve. a ver mi ze s tymito motormi byva problemale ked to rozchodis a bude to fungovat jak ma a nemas zhorene katalyzatory, tak budes vpohode