... všetko o BMW ...

Fuxxo napísal:ty vole to hentaky kus ti len tak vypadol niekde?![]()
![]()
pecka
ptz napísal:to preto, lebo si jazdil svizne, vtedy riadiacka zohrieva vosk v termostate a otvori ho skor. tie upravene termostaty maju v sebe o trochu viac vosku, cize sa sam otvori skor a nie az pri 102 ci kolko to je standard. to si spravil dobre, ze si objednal ten chladnejsi, podstatne predlzis zivotnost vsetkych gumovcyh tesneni, gufier, atd...

Fuxxo napísal:no pri tych km to uz niekto robil najskor.. som zvedavy ci tie filtre tomu pomohli, ale asi tomu nedavam velku nadej
e38flight napísal:Osobne by mi vadilo aby na mňa svietila počas jazdy kontrolka motora ,Sprav si výlet a vyhľadaj v CZ odborníka na N62 Jarax cez google ho veľmi ľahko dohľadáš
e38flight napísal:Jarax ti nezoberie auto na plyn, ktorý nerobil on, pokiaľ to nie je naložená longová sedma vo výbave, E60/61 vôbec... nemusíš ani riešiť - ver miOsobne by mi vadilo aby na mňa svietila počas jazdy kontrolka motora ,Sprav si výlet a vyhľadaj v CZ odborníka na N62 Jarax cez google ho veľmi ľahko dohľadáš
korado napísal:Jarax ti nezoberie auto na plyn, ktorý nerobil on, pokiaľ to nie je naložená longová sedma vo výbave, E60/61 vôbec... nemusíš ani riešiť - ver mi
Ja osobne chodím na plyn do Legas Auto Pezinok, prístup za mňa top, aj ceny... zatiaľ spravili všetko (tiež N62 motor)
Majcino napísal:a fungovalo to volakedy 100%?Pisal som mu na mail ohladom poradenstva ale povedal ze to bude zle nastavene a mozno aj vadny reduktor plynu lebo ked idem na LPG a stupim podlahu tak mi zacne pipat to ovladanie ze odstavilo plyn, dam to bud pozriet do toho PK alebo som nasiel v Abraháme firmu AutoEko.
Fuxxo napísal:a fungovalo to volakedy 100%?to je dolezita otazka.. lebo to vypinanie mozu sposobit aj slabe vstrekovace, ked som to ja riesil, tak mi bolo povedane ze ten motor potrebuje lepsie vykonnejsie aby to stihali. ale tazko polemizovat takto online