Malý upgrade vo firemnom vozovom parku. Po 8mych rokoch a ojazdených 255000km išiel Snehuliak/ford Focus/ na predaj a nahradil ho najnovší model rovnomenného auta. Vrátil som sa opäť k nafte a štyrom valcom. Výbava Titanium X neurazí som s tým zatiaľ vcelku spokojný. Najviac ma bavia LED svetlá.
Tak tak Peťo má pravdu. Je to lacné a je to na jednej platforme. Ale čo musím pochváliť tak dotyk funguje perfektne a za ďalšie sa veľa funkcii dá nastavovať hlasom, vrátane klimatizácie. Hadware tlačidlá nejaké ostali a tie čo ostali vrátane volantu, fungujú tiež výborne. Mal som obavy, ale som milo prekvapený.
Ahojte tak aj E46tka si našla pod stromčekom predčasný darček. Porúčal sa chladič. Tak cca mesiac dozadu sa mi začala tratiť voda a musel som dolievať nemrzku. Tak som urobil test s kartónom či je ozaj únik alebo či ju neberie auto cez tesnenie čo by bolo veru horšie. Kartón dokvapkaný takže niekde únik. Po odstrojení maličká dierka z ktorej kvapkalo. Chladič ešte pôvodný r.v.2003. Nahodil sa nový. Poviem Vám riadny rozdiel 😲 auto sa teraz zohreje extrémne rýchlo a perfektne kúri. A taká smutnejšie správa. Sused sa nezmestil na cestu a obtrel to o môj zadný nárazník. On škoda obe dvere zadný a predný blatník. Vyrobil si nový bočný prelis na aute. Ja prasknuté zadné svetlo, popraskané farba na nárazníku a poškriabaná lišta v nárazníku. Svetlo aj lišta je už doma nová. Koniec hlásenia.