Utorok, 27. Mája 2025, 17:12
Zdravim, mate tento nepodarok niekto vo vlastnictve?
Dnes som dostal ako nahradne vozidlo 520xd a neviem sa prestat cudovat kam ten pokrok v Mnichove zamieril. O motore nebudem pisat, toto do takeho auta nepatri, je to ako 1.0 MPi v dacii duster.
Prvy problem, ktory som zaznamenal bol chybajuci gombicek na vypnutie asistentov. ked som sa tam prepracoval cez menu , vypol hlasenie a pipanie pri prekroceni , bol som hned upozorneny, ze koli nejakym zakonom sa to reaktivuje pri nasledujucom starte. miesto paky prepinac, bez moznosti zvolit P , to jedine aj s parkovacou brzdou alebo vypnutim motora. dalej ziadna mriezka na vzduch aby bol kam dat drziak na telefon. material sedaciek veganza, uplna tragedia, ziadna moznost normalnej koze, jedine vysokopriplatkove merino. priehradka pred spolujazdcom zas mensia, zas bez chladenia :) chybajuce otvaranie kufroveho okna chybalo dva krat len za jeden den. sudruhovia sa rozhodli setrit okrem prednych svetiel, kde adaptivne LED su max co sa da dostat, aj na systeme sklapania zadnych sedaciek z kufra. neviem ako inym, ale ani nove klucky na dverach mi nejako nesadli. komfort sedaciek - vyhrievanie a vetranie sedaciek len cez menu, vyhrievanie volantu len cez menu, masaz to nema. idrajv kolecko je o dost menej komfortne na pocit, ovladanie hlasitosti tiez divne. v sumare velka prevaha negativnych pocitov, asi jedina vec, ktora je dobra je headup, mam taky pocit ze je o nieco lepsi ako predchadzajuca veria.
Este doplnenie, isiel som este vyslovene hladat na com setrili, nasiel som este dve veci, ziadne vzduchove vyduchy v strednych stlpikoch pre zadne sedadla, motorovu roletku v kufri nahradili mechanickou , ale funguje len jednosmerne pri otvoreni kufra, naspat sa uz nevracia. zaver: uplna tragedia.
Naposledy upravil/-a
xener v Utorok, 27. Mája 2025, 17:46, upravené celkom 1 krát.
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89