... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Nekúpil by som si opičku, keby nemám na banányParada, ideal cisla pre studenta... ked prejazdis gate, pochopis ze prachy za benzin sa dali vyuzit aj inak...
TT-SIMIK napísal:Podľa mňa tie ceny niesu až take hrozné, áno bolo aj lepšie ale tiež by som mohol dávať plnu za 160e a nie za 130. Ja by som naftu rano cestou do prace ani nezohrial, a bublotanie studeného osemválca mňa u mňa v srdiečku špecialne miestoMoja sedma chodila za 8-9L a 750 som nechaval na dialnici za sebou…ked som jazdil denne,previezol by som dost…..Mne sa paci benzin,ale iba ak by tu boli ceny jak v usa tak potom Mko…Potom mozes tankovat 2x 3x tyzdenne plnu…LPG by som nedal nikdy,aj ked dost ludi na tom jazdi ale pre mna to je len bomba za chrbtom…Ale ako sa hovori,kazdeho volba…..Ak nejazdi vela denne tak sa to da…kazdy podla penazenky…
ptz napísal:ten znizeny termostat je jeden z najlepsich mods pre N62 (aj inych motorov), aky treba spravit. vsetky gumove tesnenia a o-kruzky ti budu ruky bozkavat. vysoka teplota z fabriky (102-104 st) je najvacsi zabijak N62 podla mna. na par drobnosti, velmi spolahlivy motor. (klop, klop,klop)