... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Hej hej tak som to aj myslel, kúpiť niečo z vyšším nájazdom v peknom stave a porobiť na tom veci skôr ako sa budem voziť. Auto by bolo využívané na dlhšie cesty nejazdené denne nakoľko autá do a z práce máme. A niečo v Geckovej generácií? Treba asi vyšší rozpočet?v Fkovej generacii tazko odporucit nejake auto co bude spolahlive bohuzialhadam 730d, za predpokladu ze sa tam preventivne poriesia mechanicke veci, rozvody a tak.
voMacK napísal:Ak sa nemýlim tak G01 je x3 a to nechcem. SUV doma mám a nie jedno. Chcem to predať a kúpiť limuzínu. Jedno aj tak doma ostane. Cupe aj hatchback mam tiež takže toto je to co doma chýba. Ono nieje až taky problém zvýšiť rozpočet ale vždy bude treba na tých autách niečo porobiť a samozrejme treba mať aj rezervu na nepredvídané udalosti. A to by sme boli už na úplne inej cene. Takže niečo do 25k + investícia do toho auta nieje až taká zlá hladina si myslím.Ked tak navysit rozpocet a zobrat G01 740i. idealne lci a mas na chvilu vystarano
voMacK napísal:Jo, myslel som G11, pardon.
PeqpeK napísal:Tak na také veci nemám čas ani chuť. 😉 Ďakujem pošlem správu.mozem ti pomoct s vyberom ak si nebudes chciet len vypisovat a denne 4 inzeraty posielat po dobu 3 tyzdnovpotom to vieme aj pozriet aj oservisovat