... všetko o BMW ...
Pilifo napísal:Keď niekto chce kúpiť 20-ročnú prémiovku za 10% jej pôvodnej ceny, tak musí počítať s tým, že keď mu tam odíde niečo väčšie, kľudne ho to môže stáť polovicu zostatkovej hodnoty auta alebo aj viac
PetoK napísal:To by bolo ešte ok, problém je že sa predávajú aj za 3% ceny a potom sa naivný kupca nestačí čudovať, koľko všetko stojí...
sandrito napísal:6valec dieselový do mesta? Nie moc dobrý nápad...Akurat si kupiš starosti...sú to staré autá stale sa niečo bude sypať...tie kusky z bazosu nič moc no....
eld napísal:moje sucasne auto má 2.5ku v diesli a chodim s tym prevazne mesto a autu nic není, ja viem ze 5valec od audi je omnoho jednoduchsi ako 6valec od bmw ale to co mam sucasne tiez nestojí pár korún servis ako na fábiu a neverím že to bude až taký rozdiel cien dielovOdporucat N52 je ozaj nevhodne, odchadzaju tam katy a prejst STK na tom vie byt vcelku dobrodruzstvo. Kupa novych katov je min. polovica ceny auta.
Mal som N52, M57, M47 viem to posudit a odlahcena verzia M57 (dpf/egr) zvladne mesto bez zavahania a taktiez aj stk.
Spolahlivost E60/1 zalezi od kusu, mal som kus kde sa nonstop nieco sypalo (ta s N52) a mal som aj s M57 (facelift) a tam sa robila len preventivna udrzba a s elektrikou nikdy nic nebolo. Predaval som ju pri 404t km mala aj dpf aj egr a posledne 2 roky som jazdil trasy 9km x2 za den a cez vikendy dialnica.
Bowie napísal:Neblázni.... momentálne u nás nič moc na predaj....všetko haraburdy...oplatí sa podla teba dovoz zo zahraničia? prípadne na kolko navýšiť budget ak by som bral zo slovenska
sandrito napísal:Neblázni.... momentálne u nás nič moc na predaj....všetko haraburdy...
Bowie napísal:tak preto sa kupuju ojazdene auta, lebo stoja percentá z ceny nového, keby mam 100 tisíc na nové tak nekupujem jazdenku predsa :-)
ano treba s tym pocitat, ale nikto nehovori ze sa to musi stat, ze ho kupim a o 10km mi vybuchne prevodovka, auto treba vyskusat dat na zdvihak a pozriet s niekym kto tomu rozumie a potom auto kupim :-)
Pilifo napísal:Pri takto starých autách ale musíš počítať s tým, že aj po prvých 10 kilometroch ti môže rupnúť rozvodová retiazka alebo kľaknúť prevodovka. Pri prehliadke auta asi nebudeš rozoberať dekle na motore a kontrolovať stav valcov, reťaze a pod., takže si nemáš ako overiť skutočný stav. A treba podotknúť, že tieto autá už prakticky pod 300k km nenájdeš.
Ak sme ťa ešte neodradili, tak pozri túto FB skupinu - občas sa tam objavia nejaké pekné kúsky, ktoré sú rozhodne krajšie ako tie, ktoré si postoval z bazoša.
eld napísal:tak zalezi co hladas, zbezne som pozrel inzerciu natrafil som na toto:
https://auto.bazos.sk/inzerat/174838549 ... 1-330d.php
absencia CCC je v tomto pripade asi plus, absencia dpf tiez.