... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Sw3ex
Autor témy
Auto: Bmw
Kraj: Košický

Trhanie

Utorok, 16. Júla 2024, 09:37

Zdravím, dopredu sa ospravedlňujem že zakladám novú tému no snáď to už niekto vyriešil lebo sa neviem dočítať absolútne nikde čo by mohla byt chyba. Po kupé auta 190tis. Najazdených, tam bola zvolávačka na výmenu EGR auto mi začalo tesne pred trhať pri malých otáčkach a pri jemnom plyne ako náhle som zošľapol plyn prestalo to. Po výmene egr bolo všetko v poriadku, po cca 160km začalo trhanie znova, nie je to nič extrémne ale je to cítiť. Stretol sa s tým niekto a poprípade či ste to aj vyriešili ? Ďakujem

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Trhanie  Topic is solved

Utorok, 16. Júla 2024, 11:14

pri zvolavacke na EGR sa meni EGR chladic, nie samotny ventil... viacere trhania sme riesili viacerymi sposobmi takze takto generalizovat to nepojde, ale ak to nie je stvorkolka, tak aspon mozes vylucit rozvodovku :)

Sw3ex
Autor témy
Auto: Bmw
Kraj: Košický

Re: Trhanie

Utorok, 16. Júla 2024, 16:37

PeqpeK napísal:
pri zvolavacke na EGR sa meni EGR chladic, nie samotny ventil... viacere trhania sme riesili viacerymi sposobmi takze takto generalizovat to nepojde, ale ak to nie je stvorkolka, tak aspon mozes vylucit rozvodovku :)
Je to štvorkolka, auto bolo aj na diagnostike dnes a na palubovke nie je žiadna chyba ale vyskočilo niečo že ma auto príliš veľa spalín. Ja nie som do aút až veľmi čo sa týka motorickej stránky takže to môže byt ten ventil ?

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 16. Júla 2024, 20:45

Yes sir!

Stendy
Auto: BMW G31 530d xDrive
Kraj: Prešovský

Utorok, 17. Decembra 2024, 18:43

Zdravim bol to nakoniec ten egr ventil?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný