... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
 tragikomedia bude pokracovat zajtra rano, takze sledujte nas aj nadalej :)
 tragikomedia bude pokracovat zajtra rano, takze sledujte nas aj nadalej :) ). Nic som nenasiel . Vcera manzelka upratovala auto , dala dole gumenu rohozku vodica a strasny smrad.  Pod rohozkou mam vlhko !? Podla mna nie zo snehu . Tolko ho ta rohozka urcite zadrzi. Neviem , pojde donservisu , nech ho prezru ci nezateka. Teraz ho susim . Tretia vec suvisi s X5 iba ciastocne. BMW malo akciu na pozicanie iX. Tak som si ho pozical na 2 hodiny a dal skoro 100km . Dialnica , plus zo Ziliny hore do kopcov na Semetes. V skratke - toto urcite nebude moje dalsie auto. Ako to ze sa mi nepacilo od zaciatku vyzorovo - OK . 100 ludi , 100 chuti . ALE . Dooovre som sa zasmial , ked som sa potom pytal predajcu , aka rada to vlastne je. On ze analogia k X5 .Hahaha. Cenovo urcite. Ale jazdnymi vlastnostami , komfortom , tichostou , tak mozno X1. Sedacky ze vraj lepsie nedavaju. Chrbat ma bolel ako ... po tuch dvoch hodinach . Manzelku tak isto. To auto je neskutocne hlucne pri 130 po dialnici. Ked porovnam s X5 45e. Aj na benzin . Ta kvalita spracovania, ... . X1 si myslim. Kto im za to da 100 litrov , tak si myslim ze .... akoze sorry , ale toto ma byt BMW elektricka topka ? Neviem kam BMW smeruje ... Podla man veeeelmi zlym smerom. Toto nebolo pi zvezenie ze wau. Ale ked sa ma predajca pytal, povedal som mu , ze radsej pomlcim. Potom som mu povedal , ze ked to budu predavat ako X1 za tu cenu , tak je to super auto
). Nic som nenasiel . Vcera manzelka upratovala auto , dala dole gumenu rohozku vodica a strasny smrad.  Pod rohozkou mam vlhko !? Podla mna nie zo snehu . Tolko ho ta rohozka urcite zadrzi. Neviem , pojde donservisu , nech ho prezru ci nezateka. Teraz ho susim . Tretia vec suvisi s X5 iba ciastocne. BMW malo akciu na pozicanie iX. Tak som si ho pozical na 2 hodiny a dal skoro 100km . Dialnica , plus zo Ziliny hore do kopcov na Semetes. V skratke - toto urcite nebude moje dalsie auto. Ako to ze sa mi nepacilo od zaciatku vyzorovo - OK . 100 ludi , 100 chuti . ALE . Dooovre som sa zasmial , ked som sa potom pytal predajcu , aka rada to vlastne je. On ze analogia k X5 .Hahaha. Cenovo urcite. Ale jazdnymi vlastnostami , komfortom , tichostou , tak mozno X1. Sedacky ze vraj lepsie nedavaju. Chrbat ma bolel ako ... po tuch dvoch hodinach . Manzelku tak isto. To auto je neskutocne hlucne pri 130 po dialnici. Ked porovnam s X5 45e. Aj na benzin . Ta kvalita spracovania, ... . X1 si myslim. Kto im za to da 100 litrov , tak si myslim ze .... akoze sorry , ale toto ma byt BMW elektricka topka ? Neviem kam BMW smeruje ... Podla man veeeelmi zlym smerom. Toto nebolo pi zvezenie ze wau. Ale ked sa ma predajca pytal, povedal som mu , ze radsej pomlcim. Potom som mu povedal , ze ked to budu predavat ako X1 za tu cenu , tak je to super auto  )). Ale ze od X5 to je na mile vzdialene .
)). Ale ze od X5 to je na mile vzdialene . )
)simon-cz napísal:"Battery Control"Zdravim vsechny majitele X5-ky 45e, stal jsem se po cekacce (15-ti mesicu) take majitelem X5 45e Phev a to jeste jsem behem vyroby musel kvuli chipum z konfigurace vyhodit 360 kamery (zustala jen zadni), dale Drive Recorder a misto Harmanu obycejne Hifi. Jinak bych se asi ani nedockal. A to jeste po dodani jsem zjistil, ze vyhodili soudruzi z Nemecka elektricky odklopne spodni zadni dvere - lze jen manualne a u spolujezdce nedali pametove tlacitka na polohy sedadel aniz by to nejak kompenzovali. Jinak s autkem velka spokojenost, spise ted procitam tady na foru zkusenosti atd.
Mel bych dotaz ohledne rezimu "Battery Control". Jak presne tato funkce funguje? Je to tak, ze pokud aktivuji tlacitkem tuto funkci a sviti kontrolka, tak spalovaci motor nabiji az do hodnoty nastavene v procentech? A jeste jsem mel dotaz na jizdu setrvacnosti (plachteni), v kterem jizdnim rezimu lze toto vyuzit a jak se aktivuje?
Dekuji.