... všetko o BMW ...
 V mezidobí jsem vystřídal pár aut, ale nikdy mi to nějak dlouho nevydrželo.. No, nebudu to okecávat. Dopadl jsem tak, jak jsem dopadl a jsem opět zpět u BMW. Tentokrát padla volba ( to auto jsem opravdu nijak nevyhledával a ani vyloženě po tomhle modelu toužil ) E64 650i . Každopádně jsem si řekl, že čas těchto motorů už je v podstatě u konce a tak když ne teď, tak už asi nikdy. Auto bylo za relativně rozumnou cenu a samozřejmě je na něm nějaká ta práce ( spousta lidí by to asi ani neřešila, ale...
 V mezidobí jsem vystřídal pár aut, ale nikdy mi to nějak dlouho nevydrželo.. No, nebudu to okecávat. Dopadl jsem tak, jak jsem dopadl a jsem opět zpět u BMW. Tentokrát padla volba ( to auto jsem opravdu nijak nevyhledával a ani vyloženě po tomhle modelu toužil ) E64 650i . Každopádně jsem si řekl, že čas těchto motorů už je v podstatě u konce a tak když ne teď, tak už asi nikdy. Auto bylo za relativně rozumnou cenu a samozřejmě je na něm nějaká ta práce ( spousta lidí by to asi ani neřešila, ale...  ) Troufám si říct, že bych si ho asi rád nechal delší dobu, ne-li navždy a tak se pro to pokusím udělat maximum, ať tyhle auta nevymřou
 ) Troufám si říct, že bych si ho asi rád nechal delší dobu, ne-li navždy a tak se pro to pokusím udělat maximum, ať tyhle auta nevymřou  Tak mi můžete popřát snad jen upřímnou soustrast a já se to pokusím nevzdat
 Tak mi můžete popřát snad jen upřímnou soustrast a já se to pokusím nevzdat 
| S710 | M Leather Steering Wheel | 
| S423 | Floor Mats Velours | 
| S494 | Seat Heating Driver/Passenger | 
| S430 | Interior/Outside Mirror With Auto Dip | 
| S428 | Warning Triangle And First Aid Kit | 
| S481 | Sports Seat | 
| S414 | Parcel Net, Passenger Side | 
| S459 | Seat Adjustment, Electric, With Memory | 
| S434 | Interior Trim Finishers | 
| S464 | Ski Bag | 
| S442 | Drink Holder | 
| S431 | Interior Mirror With Automatic-Dip | 
| S620 | Voice Control | 
| S644 | Preparation F Mobile Phone W Bluetooth | 
| S672 | CD Changer For 6 CDs | 
| S677 | HiFi System Professional DSP | 
| S698 | Area-Code 2 For DVD | 
| S610 | Head-Up Display | 
| S609 | Navigation System Professional | 
| S601 | TV Function | 
| S502 | Headlight Cleaning System | 
| S522 | Xenon Light | 
| S534 | Automatic Air Conditioning | 
| S563 | Light Package | 
| S548 | Kilometre Speedo | 
| S540 | Cruise Control | 
| S524 | Adaptive Headlights | 
| S5AC | High-Beam Assistant | 
| S508 | Park Distance Control (PDC) | 
| S229 | Dynamic Drive | 
| S237 | Driving Dynamics Package | 
| S217 | Active Steering | 
| S2C7 | BMW LA Star Spoke 218 W Flat-Runn. Prop. | 
| S205 | Automatic Transmission | 
| S302 | Alarm System | 
| S863 | Dealer List Europe | 
| S388 | Softtop, Black | 
| S896 | Daytime Driving Lights | 
| S8SP | Control Unit COP | 
| S869 | Language Version Switzerland | 
| S319 | Integrated Universal Remote Control | 
| S8SA | Navigation Access Request,Country-Spec. | 
| S387 | Wind Deflector | 
| S879 | On-Board Literature, German | 
| S323 | Soft-Close-Automatic Doors | 
| S322 | Comfort Access | 
| S760 | High Gloss Shadow Line | 
| S1CA | Selection Of COP-Relevant Vehicles | 

toto by zlakalo aj mna. Super kára
 toto by zlakalo aj mna. Super kára  
 kazdy premiovy kabriolet ma cez dve tony s dvoma ludmi.. a nemusi ani mat V8. kupecko v tej motorizacii ma menej jak tvoja E38.
 kazdy premiovy kabriolet ma cez dve tony s dvoma ludmi.. a nemusi ani mat V8. kupecko v tej motorizacii ma menej jak tvoja E38. okrem beznych kokotin co sa dokazu kurvit na tych autach, je tam este strecha.. ale tak mozno ti to vydrzi, ktovie :-)
 okrem beznych kokotin co sa dokazu kurvit na tych autach, je tam este strecha.. ale tak mozno ti to vydrzi, ktovie :-)
e38flight napísal:LeL. Ty si bol uneseny z E53 30i, co je total mrtve auto oproti tomuto. Tak tu netrep. Cez dve tony ma uz dnes viac menej kazdy vacsin sedan, ked v nom sedia dvaja ludia a ma poloorazdnu nadrz, ty expert.cez dve tony živej váhy z pár ľudmi dosť veľa ,ale pocit bez strechy je fain ale ta hmostnosť ani nie
voMacK napísal:LeL. Ty si bol uneseny z E53 30i, co je total mrtve auto oproti tomuto. Tak tu netrep. Cez dve tony ma uz dnes viac menej kazdy vacsin sedan, ked v nom sedia dvaja ludia a ma poloorazdnu nadrz, ty expert.

Fuxxo napísal:Dával jsem "original" prvovýrobu Wahler. Měl by otevírat při 101 stupních. Před tím olej vystoupal sotva na 80 a teplota kolísala a teď se hezky drží tak, jak na fotce.daval si termostat od jaraxa s nizsou teplotou? :-O lebo to vyzera ze o 10 stupnov nizsie to drzi :-)