... všetko o BMW ...
korado napísal:necele 2 mesiace staciloZase na predaj?
LOKI napísal:necele 2 mesiace staciloMozne chce stihnut dnesny den, kym prepis je za par EUR a od zajtra tusim 720 ? :ev
...ani nehovor, dnes som mal moznost posledny den prihlasit touarega, lenze mi este nepipla sms .. ak sa ale nemylim u mna by to malo robit len 100e chvalabohu
Abyssko napísal:Nech kupi cokolvek, urcite to potom bude najlepsie auto na svete a E38 bude zase kokotina!Dufam ze potom berie moju pajtu
nadro napísal:To čo tebe dáva alebo nedáva zmysel je mi ukradnuté ...bola by hlúposť nekúpiť auto ktoré poznám zo zaviazanými očami do škrobika ..a to nehovorím koľko financií išlo do auta ... A to že som ochotný predať auto čo je na tom ? JA z tým autom žijem deň čo deň jazdím dá sa povedať každý deň a kúpil som ho len preto lebo veľa veci je vyriešených na hodne dlhú dobu .chalani a vy ste si nevšimli že to už dávno nedávalo zmysel? škoda vôbec komentovať
e38flight napísal:To čo tebe dáva alebo nedáva zmysel je mi ukradnuté ...bola by hlúposť nekúpiť auto ktoré poznám zo zaviazanými očami do škrobika ..a to nehovorím koľko financií išlo do auta ... A to že som ochotný predať auto čo je na tom ? JA z tým autom žijem deň čo deň jazdím dá sa povedať každý deň a kúpil som ho len preto lebo veľa veci je vyriešených na hodne dlhú dobu .
Zeky3 napísal:stará hrča to aj je aj bude ak zainvestuješ 15 000e tak auto bude ako nové logické ....aká sebareflexia že hnije karoséria jak zadarmo ? auto som kúpil len preto že bolo za 3 tisíc čo je smiešna cena vzhľadom na to ako slušné jazdí tento zedraný dinosaurus .... proste bol som sklamaný aké hnoje e60 535d sa predávajú za nekrestanske peniaze ,,,radšej hnila e38 ako vylietaná e60 za 7800eVieš, ale tu ide o niečo iné. A to že keď si bol vlastníkom toho auta ty tak to bolo najlepšie auto pod slnkom, avšak akonáhle si to predal tak už to zrazu bola stará
hrča čo za nič nestála. Trošku sebareflexie by nezaškodilo
Abyssko napísal:tak snad nie pre prevodovku z tesca ,predražené postáčané chúdence pred smrtouCenu drzia prave koli motorom…