dakujem
kvalitu dielov hodnotim maximalne pozitivne, skoro vsetko je ebay, nieco oem, nieco z sk (nikdy viac), a co ma najviac prekvapilo bol fitment tych vsetkych veci, absolutne bez problemov to vsetko sadlo, len na zadnom difuzore som musel brusit na kazdej strane jeden ten klip, ktory neviem preco tam bol navyse, ci nejaka G20 ma dva klipy na krajoch a niektora jeden,neviem.. ale okrem toho vsetko super. cenovo fakt netusim, nezapisoval som si to a zbieral som tie diely poslednych 10-12 mesiacov, takze nemam sajnu.. ale myslim ze do 1000€ to bolo vseko (okrem kolies samozrejme)
ale myslim si ze G20 ma v tomto vyhodu dost velku, lebo strasne vela dielov je na to uz vselikade, a vyzera to ze su dost vychytane..
z worthersee doma.. pravdupovediac v piatok som to chcel zrusit, ale bohuzial ubytko sa dalo zrusit len do 20teho aprila, kedze som to s mylnym predpokladom rezervoval vo februari a myslel si ze bude davno vypredane v aprili/maji vsetko uz (a nebolo), tak som si povedal ze radsej idem, jak keby som mal 450e hodit do kosa.. vylet fajn, cestovanie a soferovanie ja mozem, duplom v takom aute, akurat pocasie uplne KO, lialo od piatku do nedele vpodstate nonstop.. co sa tyka akcie, tak ta je vpodstate KO.. bolo to podobne jak ked clovek ide na germancars alebo astralne alebo podobny parkoviskovy car meet, ze prides, 80% seriovky, 15% tesco tuzing a 5% sa da pozerat, a ako bonus, nic nevidane z coho som padol na rit som tam nevidel za cely cas..uvidime ci sa to nejak zotavi za par rokov alebo sa to premiestni niekde inde, uz sa hovori o slovinsku alebo taliansku, takze uvidi sa.
nejake fotky, turbokurve + mischkulnig..

inak za tento tyzden mam cca 2000km na tomto setupe, takze som celkom slusne zabehol aj gumy, sice som nemal velmi prilezitost nejakej dlhsej agresivnejsej jazdy, ale v normalnej premavke uplne super, na vode, ktoru som si uzil tento vikend absolutne bez chyby, vpodstate ziadne zavahanie a to bolo vody na ceste kvantum. oproti pzero sa to neda absolutne porovnavat a to som ani nemusel ist s tym jankov vrsok a je tam citelny rozdiel. plus, ten mensi profil sice ubral na pohodli, ale pridal celkom dost na istote v zakrutach ci uz pomalsich alebo rychlejsich dialnicnych (150+), uz tie zimaky napriklad v tychto teplotach co boli minuly tyzden, tak bolo citit ze su priliz makke a take "rozevlate", toto drzi stopu a trajektoriu fakt brutalne, a piskat som ich teda este nepocul. komfort ma tiez prekvapil, cakal som to o dost horsie, a ked to porovnam s tymi 19" pzero runflatmi, tak nemam pocit ze by to bolo o moc tvrdsie, resp. tupsie.. takze verdikt je taky, ze stalo to za to, a sice pockam celu sezonu, ale zatial to vypada tak ze 20" absolutne vpohode na G20 (s adaptivnym msport podvozkom)