ja som sice mal F32, ale bolo to od novoty, cize servis a zaruka 5 rokov, a naklady na servis vpodstate nic.. okrem prednych brzd co boli 650e aj s robotou, a rucna brzda co uz si nepamatam, tak vsetko vpohode.. akurat treba zvolavacku na egr skontrolovat ci ju ma spravenu, aby ti to nahodou niekde nezhorelo. plus som platil medzivymeny oleja, to bolo okolo 200€ v bmw.
podvozok urcite chces adaptivny, to ze odchadza rychlo si neviem kde pocul, lebo v reale je to prave naopak, mal by vydrzat dlhsie jak obycajny. a za mna urcite sportpaket kompletny, lebo jednak to auto ovela lepsie vyzera, a hlavne v interieri dostanes alcantaru, msport volant, atd. co pridava celkovo na kvalite toho interieru a celkoveho dojmu z neho..
odhlucnenie predpokladam ze 3-4 rocne bmw bude mat urcite lepsie jak octavia, tam sa asi neni o com bavit

nad 150 je pocut trocha tie bezramove okna, a troska hluku ide na dialnici od kolies prednych, ale tam tiez hra rolu ake gumy mas obute a aky asfalt je na dialnici.
inak ked uz ides taketo auto, tak odporucam 440i zobrat

hodnotu si to udrzi ovela lepsie, spotrebovo to nebude o moc horsie ale budes mat uplne iny zazitok a pocit z toho auta