... všetko o BMW ...
fritolko napísal:We coudln't handle him at his worst, so we don't deserve him at his bestKde je stary-novy ked ho treba?
spekillant napísal:We coudln't handle him at his worst, so we don't deserve him at his best
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-3-coup ... 54175.html
Na AB.eu uz je auto vedene ako 330xD, niekto uz preskladal aj motorza 14t, jak vino
"Nie jeden smrteľník sa za takýmto autom otočí..."
@rapidwinner a co mu chces radit??? pytal sa tu na rady? prisiel sa pochvalit exkluzivnym jedinecnym bavorakom za ktorym ludia hlavy otacaju, ze hned chiropraktikom na rehab sa objednavaju. Cele tie udaje o aute (325d - 325xd - (fake) 330xd) a s tymi bachorkami tu su na smiech, podla mna to kupil za 7micku od nejakeho turka z nemecka a teraz ho tlacia love tak sa snazi predat to tymto fejtonom ako nejaku vonavu funglovicu.
Ak by chcel radu tak by tu nekonspiroval slovami "aj keby je z toho karavan tak to môže byt jedno ako sa to stalo a prečo sa to stalo", "[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]porobil som si ho podľa mojich predstav a chcem ho posunut", "[font=-apple-system, Helvetica Neue, Helvetica, sans-serif]Auto ako som kupil, to je jedno kde a s kym a kedy a preco". Pise tu ze uz mal kopec aut, kopec ich rozjebal. Ak by si to kupil pre seba mozno by mi ho aj bolo kustik luto, tuto je ocividne, ze hlada nejakeho kona kto tuto sopu od neho kupi. Za 14 litrov prosim pekne.[/font][/font]
Za hento ta ozvlast cenim.No ak nie si na vozíku, rád by som ti to doprial