auto pripravene na leto. pri 143000km výmena oleja a filtrov , brzdovej kvapaliny , hlavných silentblokov na predných ramenach a tyčky stabilizátorov + geo a samozrejme prezuté na letné styling 403m popri prezúvaní mi synator napalil s x6 a oškrel podbeh a dvere
takže akurát nabehane necelých 148000km a opäť sa niečo porobilo na aute, čakala ma výmena bŕzd o 2000km ale keďže začína dovolenkové obdobie a behačky po výletoch tak som to absolvoval skôr. menil som komplet predok , zadok aj ručnú +snímače voľba padla na Zimmermann sport + textar platne brzdy zatiaľ zabehávam tak neviem porovnať s OEM , uvidíme časom
dlho som nic nepridal , na aute robeny bezny servis vymena oleja filtrov , zadnych tlmicov , valceku v riadeni vseto funguje ako ma a auto robi radost kazdou jazdou ovsem niekedy sa stane aj nieco co cloveka nepotesi a to ked z vozika pred vami vypadne naklad na dialnici a v noci spozoruje na poslednu chvilu . nastastie len skrabance na narazniku 😉 v aute som sa pohral aj s audiom a to vytlmenie dvery a boxov na subwoofre +vymena repro audio system a zosilovac s dsp match up7 bmw a na leto samozrejme nove papuce . v plane mam este vymenit predne tlmice a uz len vozit 😉
Prílohy
Naposledy upravil/-a TomTomZH v Piatok, 14. Apríla 2023, 07:24, upravené celkom 1 krát.
zda sa mi to uz prilis tmave, ale 100 ludi 100 chuti
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Ahojte. tak zas som niečo porobil na aute a to výmena predných tlmičov za Bilstein b4 + eibach pro kit -4-22 + uloženia + geometria. pocit z jazdy: komfort totožný s Mtech podvozkom dokonca môžem povedať lepšie žehlenie menších nerovnosti auto je istejšie v zakrutach a samozrejme aj opticky krajšie.