... všetko o BMW ...
Puttulat napísal:pozri co by si v dnesnej dobre za 9000 EUR chcelhttps://auto.bazos.sk/inzerat/151750098/bmw-e60-535d.php
POZOOOR!!!!! AUTO VÔBEC NEVYZERÁ TAK AKO NA FOTKÁCH A KOPEC CHÝB KTORÉ NIE SÚ UVEDENÉ VÔBEC !!!
PetoK napísal:Je mi jasne ze to je srot, kde co si viem spravit, ale do karosariny sa pustat teda nechcemCena zodpovedá stavu auta = šrot
ALAS napísal:V niektorych fabrikach to zvyknu dodatocne zapatlavat stetcom, ale v tomto pripade je viac smerodajne to ze tam su zastrikane casti naokolo, co zastriekane nemaju byt.
LOKI napísal:pozri co by si v dnesnej dobre za 9000 EUR chcelAle nie, tak navrhol si mu 7, ci na kolko vedel zlavit ?
1 Problém je ze tak predáva auto ze na fotkách je auto fakt pekne!
A nič nepovedal keď som ho kontaktoval predtým ako sme dohodli na obhliadke auta!
No išiel som tam a kkt už som videl ako prišiel z ďaleka :Angel eyes jeden nesvieti nárazník poľka zero !
a potom to všetko čo som aj napísal !
No a ja som mu povedal či je ta cena fix?
A on na to ze :ano za to cena je znížená lebo poľka nárazníku je v kufri 😂
No a ja som ho spýtal ze nie preto lebo chces kúpiť auto ?Ved na inzeráte si písal to!!
Odp :keď nechceš tak zajtra prídu pre auto z LM a zoberú !
Povedal som ze kľudne môžu !
A stým sme skončili
A potom keď uz som bol doma tak my začal pisat ze ked chcem tak dá mi za 8000e
Nechchem pysal som mu!!
a dpc ozaj napísal potom aspoň 3 krát ze tak nechceš …..?
A potom už tak napísal ze tak mam ísť do p… a ze ja som autickar a stockar 😁😁😁a telefón mu zvoní non stop aj tak to predá!
Mozem aj správy sem dať este ich mam 😂😂
Ale nechcel som lebo je chudák Chorý na hlavu !
Pilifo napísal:Tak hoď sem aj správy, ktoré si si s ním vymenil, nech sa pobavíme
pod