... všetko o BMW ...
Marošš napísal:Vyzerá to super tiež som mal na bývalej e46 touring oranžové smerovky čierne auto vyzerá to veľmi pekne
starynovy napísal:Chcelo by to vziat k niekomu, co vie pracovat s diagnostikou, ten sa prevezie a povie ti v com to je.. taky vylozene primitivny motor na EDC15 s tromi cidlami nieje o com hadat, tu cidlo skusim, tu ventil, atd. Aj ked pri tom veku, nieje na skodu vymenit to aj tak.
starynovy napísal:Diagnostikou nemyslim pozriet chyby ale nalogovat to.. šak Greno bude vediet urcite.
!Martin! napísal:Ďakujem ti velmi pekneVelmi pekny touring ten predok, ako povedal fuxo uplne niekde inde a tie kolesa tam sedia ako rit na serbel, ja som tiez rozmyslal na ciernom oranzove smerovky, ale sedan sa mi v tom nepaci
starynovy napísal:Presne treba to nalogovat... nakoniec to bude podavacka a budu vsetci spokojni.Diagnostikou nemyslim pozriet chyby ale nalogovat to.. šak Greno bude vediet urcite.
Filip525 napísal:Presne treba to nalogovat... nakoniec to bude podavacka a budu vsetci spokojni.
Fuxxo napísal:repliky? :-)
mal by si si ich nechat veru, sedia tam neskutocne