... všetko o BMW ...
klicko261 napísal:Ahoj.F11 530i by si nechcel?tak prvotny plan bola atmo R6 a "radost z jazdy", preto som primarne hladal Exx radu.. no a co sa tyka rozpoctu, tak peniaze viem pouzit aj inde ako vyhodit vsetko za auto :) preto sa pytam na nazory, ak bude lepsia volba nieco novsie ale drahsie, tak okej, zainvestujem. Vies mi povedat co cca obnasa vymena tej retaze ak to teda je lepsie spravit preventivne tak ci tak? som zatial otvoreny vsetkemu, momentalne jazdim na golfe - zlate auticko, ale po 140k km uz to chce zmenu.. hladam preto nejaky kompromis medzi aspon trochu zabavnym / cenovo dostupnym / relativne spolahlivym / a trochu priestrannejsim autom... no a hlavne som uz nechcel predokolku :) asi som moc narocny, uz vyse roka spekulujem, hladam, studujem do coho ako dalsieho auta ist, ale verim ze to prave sa najde
boborjelotor napísal:nuz len to je este N13 hajednaseska cerstva ako chleba z tesca, v f20 n20 mala az 125i a potom od 2016 b48 od 120i
CubesSVK napísal:Otázka teda znie, 520i/525i? Pretože mam za to, že 530i už asi bude trpieť krátkymi jazdami rovnako ako 530d![]()