... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:Akoze ked mi Zdena Tutanchamonova vynadala do sprostych jebnutych kokotov v starom meste slovnikom kysuckeho murara lebo som jej zavadzal pri jazde v protismere tak som si povedal, ze dobre tieto celebrity, ale ved tiez su to ludia. Ale co henten kokot co nevie povedat suvislu zlozenu vetu a pocuvat ho je jak mat naladeny biely sum tu ide jebat do vakcin, krista pana. To uz prisam vacku vypnem na dnes Internet.
fritolko napísal:Za ludi skoncilo ked si Kiska povedal JBMNT. Inak alternativna realita kde fico je v palaci alebo na US by si zasluzila nejaku dramatizaciu od Dominika Dana, ked uz ho teda neplati minv na Kaliho pokyn a je odkazany len na vysluhovy a 100k z kniziek.Za ludi sa ako strana rozpadla alebo bude pokracovat? Ci ako to mam chapat?
pistacik11 napísal:Novotny je kokot, nic nove. Ako, ze to tu je v tejto aj susednej krajine napicu o tom ziadna. Ale revat, ze nemozem par mesiacov zorgranizovat turnaj pre verejnost, ked mozu v podstate fungovat a predavat PPV je debilizmus.Organizvať tuná niečo musí byť fakt zábava, keď majú také odpovede![]()